sutraw
Advanced
- Učlanjen(a)
- 29.03.2023.
- Pohvaljen
- 10.739
Sigurno će ti reći "Da gospodine padaju cene, grcamo u mukama, evo za vas 30% popusta za najbolji stan"
Hoću reći, ne svrbi ih mnogo za kupce još uvek.
Sigurno će ti reći "Da gospodine padaju cene, grcamo u mukama, evo za vas 30% popusta za najbolji stan"
Konačno da je neko i pozvao i otišao da vidi. Ne svrbi ih ni malo po meni. A sad počni da gledaš taj projekat pa stan/stanove koji ti se sviđaju pa ćeš videti kako za nedelju dve ili mesec dana polako nestaju iz prodaje tj prodani su. Onda polako shvatiš kako stvari stoje. Ludila nema (osim u BW) ali prodaja ide. Možda će nešto i da daju na akciju tipa zadnji stan na severu kod tehničkog izlaza i slično...Hoću reći, ne svrbi ih mnogo za kupce još uvek.
Iz tvojih usta u Božje uši! Ja lično nisam video nigde kvadrat za 2100 ni sada čak ni blizu te cifre. Ako kvadrati budu 1300 mislim da će se stanovi onda kupovati kao na kvantaškoj pijaci.Uglavnom, stanove nek kupuju gastarbajteri. Njima je isto dal su kvadrat platili 1800 ili 2100. Moze im se. Kada ne bude gastarbajtera, nek se investitori sete i malo domace, sirotinje raje al onda ide galantnih 1300-1400e/kvm il koliko vec nicija nije do zore gorela pa ni investitorska
Zanimljivo mi je to Banovo brdo, kada sam kupovao stan cena tu je bila max 1600e, u rangu sa Zvezdarom (dimitrijala i dalje malo) i ostalim.
Ja sam isto zatecen cenama. Kao da je Monte Karlo. Ponasaju se ljudi i zive kao da je privatan grad u gradu... po cemu je poseban ne vidim.Zanimljivo mi je to Banovo brdo, kada sam kupovao stan cena tu je bila max 1600e, u rangu sa Zvezdarom (dimitrijala i dalje malo) i ostalim.
Pa vrlo lako. Imaš svu infrastrukturu, velike i široke ulice, ima parkinga, sve ravno, imaš trotoare. Nove zgrade se grade s parking mestima i najvažnije sve ali skoro sve kompanije su ti tamo. To ti je poslovni centar Beograda!Мени није јасно како неко, сем ако мора, уопште може да одабере урбану пустињу звану НБГ као опцију за своје живљење. 3000+ за НБГ, мало морген. ББ је Беверли Хилс за НБГ.
Познати разлози, али ниједан довољан да пожелим тамо да живим. То равно, тротоари су озбиљан аргумент. Само да побегнем главом без обзира.Pa vrlo lako. Imaš svu infrastrukturu, velike i široke ulice, ima parkinga, sve ravno, imaš trotoare. Nove zgrade se grade s parking mestima i najvažnije sve ali skoro sve kompanije su ti tamo. To ti je poslovni centar Beograda!
to su stvari ličnih preferencija. Ja ne volim brda i planine videti ni na slikama. Samo da je ravno. A opet drugi vole. Tako da u BGu imaš i jedno i drugo. Pa ko voli nek izvoli. Po meni najvišlje brdo je prelaz preko pruge Ali to su moje lične preferencije.Познати разлози, али ниједан довољан да пожелим тамо да живим. То равно, тротоари су озбиљан аргумент. Само да побегнем главом без обзира.
...
PRVA ZONA - EKSTRA ZONA STANOVANJA
Dedinje
Od raskrsnice Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića sa ulicom Dr. Milutina Ivkovića, ulicom Dr. Milutina Ivkovića, granicom građevinskih parcela 3-1 i 3-5 (uključujući parcele)*, Ružićeva, Sime Lukina-Lazića, Pukovnika Bacića, Ljutice Bogdana, Banjički venac, Veljka Lukića-Kurjaka, granicom blokova 26*, 33* i 36* (ne uključujući te blokove), Neznanog junaka, Paje Adamova, Vaska Pope, Mihaila Avramovića, granicom kompleksa ortopedske bolnice "Banjica"*, Omladinska, granicom kompleksa ortopedske bolnice "Banjica"*, granicom bloka 62* (ne uključujući blok), granicom prema grafičkom prilogu*, Velisava Vulovića, granicom građevinskih parcela 55-1, 55-2 i 55-3 (ne uključujući parcele)*, Aleksandra Tirnanića-Tirketa, Milana Blagojevića-Španca, Baja Pivljanina, Velisava Vulovića, Mihaila Avramovića, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, granicom kat. parcela KO Savski venac 20682/3, 20682/9, 20682/6, 20654/1 (ne uključujući parcele), 20654/2 (uključujući parcelu), Jovana Žujovića, u produžetku do ulice Uroša Predića, Uroša Predića, Teodora Drajzera, granicom prema grafičkom prilogu*, granicom građevinskih parcela 33-5 (ne uključujući parcelu)* i 33-6 (uključujući parcelu)*, Sanje Živanović, Vojvode Dojčina, Drvarska, Žanke Stokić, Zmaja Ognjena-Vuka, Koste Glavinića, granicom kompleksa za dečiju i socijalnu zaštitu i za nauku - deo bloka 41 (ne uključujući taj kompleks)*, Vase Pelagića, Čolak-Antina, Kozjačka, Bulevar vojvode Putnika, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića do Dr. Milutina Ivkovića.
* Regulacioni plan prostorne celine Dedinje ("Službeni list Grada Beograda" broj 1/2000).
Čukarica
Od granice kat. parcele 13350/3 KO Čukarica (ne uključujući parcelu) sa ulicom Zimonjićevom, granicom kat. parcela KO Čukarica 13350/3, 13354/4, 13348/17, 13348/13, 13348/18, 13348/13, 13348/5 (ne uključujući parcele) do Žarkovačke, Žarkovačka, Beogradskog bataljona, Blagoja Parovića, granicom kat.parcele 13458/1 KO Čukarica (ne uključujući parcelu), dalje granicom građ. parcela od br. 115V do br.107V u ulici Blagoja Parovića - prolaz (uključujući parcele), granicom građ. parcela od br.107V u ul. Blagoja Parovića - prolaz do br.36 u ul. Zimonjićevoj (uključujući parcele), Zimonjićevom do kat.parcele 13350/3 KO Čukarica.
...
Hajde da se ne lažemo, Brdo više nije ono Brdo od pre 20 godina. Igrom slučaja preselio sam se sa Nbg na BB i tamo živim već 5 godina. Kao "doseljenik" na BB za mene su ovo negativne strane Brda:Познати разлози, али ниједан довољан да пожелим тамо да живим. То равно, тротоари су озбиљан аргумент. Само да побегнем главом без обзира.
Svidjalo se nama ili ne NBG je sada daleko ispred mnogih opština, a pogotovo BB.
Ta sala je planirana da bude bazen, pa je zato ukopana, ali se u poslednjem trenutku odustalo. Okolina je oronula, mada je blok na ceni za stanovanje.Skoro sam igrom slučaja bio u OŠ Radoje Domanović na NBG, u njihovoj sali. Mislim da je ono najgora sala koju sam video u Beogradu, a obišao sam sa svojom decom mnoge. Ceo okoliš je kao iz nekog horor filma. Ne znam kako bih se osećao da moja deca idu u školu tamo svaki dan.
Bonus slika iz sale te osnovne škole. Paučina je autentična, iz vremena SFRJ. Tunel kojim se dolazi do sale je ...
Pogledajte prilog 190976
4) Parking. Neću uopšte da komentarišem, ko god da je živeo/živi na BB zna kolika je to rak rana postala, uz izuzetak nekolicina džepova BBa gde su sagradjene nove zgrade.