dr.optimus
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 04.08.2023.
- Pohvaljen
- 411
Ne morate mi verovati, pozovite bilo kog njihovog agenta prodaje i proverite. Dakle imali su pilot projekat da ljudi plate rezervaciju 3k za odredjeni stan bez da znaju cenu, ti ljudi koji su spremni na rizik kupovine na slepo imaju benefit toga da imaju manje konkurencije za stan koji zele (posto je konkretno za manje jedinice sa dobrim pogledom bilo po 10 kupaca pa rizikujes da ne kupis stan uopste, sto se npr meni desilo). Na prodajnom danu objavljuju odjednom stanove i onda je igra brzi prsti ko prvi odabere, kupac onda ima 2 sata da uplati 3k, ako ne uplati vraca se stan, ako uplati potpisuje se predugovor i prva rata u roku od 5 dana.To nije moguce. Pa sta ce na prodajnom danu ako su vec rezervisali stan. Posle rezervisanog stana odredjuje se datum za notara i to je to.
Ono sto je verovatno slucaj je da su oni izrazili interesovanje za neki stan, a na prodajnom danu ce ga rezervisati ako budu prvi na spisku zainteresovsnih. Tako je bilo u Viva residence. Cena se znala tek na prodajnom danu, a pre toga si dolazio samo da vidis stanove i izrazis zainteresovanost.
A ne vidim otkud vam tolika skepticnost, nazovite bilo kog agenta i reci ce vam koje su jedinice dostupne i koliko je prodato, koji interes ima neko da laze o tome? Dostupne stanove u drugim zgradama mogu se pogledati i online al prodaja Note im je nerealno prosla, ja sam licno bio izuzetno iznenadjen.
Ja prvi kazem da ocekujem da ce cene padati i licno za starogradnju planiram da cekam al za BW za sad nema nijedne naznake pada interesovanja.