marketwatcher
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.07.2022.
- Pohvaljen
- 2.191
To si u pravu. Evo onda neka se informisu i o ovome. Mumbaj 3000e m2, nasumicno uboden, {nije probran kao onaj u Svedskoj}, lepota i od grada i od drzave i od stana. Cisto da situacija bude objektivna.
Pa uporedite Beograd i Mumbaj, mozda neko proceni da mu je Mumbaj pogodniji i povoljniji. Ne moramo se porediti sa Londonom i Svedskom. Znam da sada ide odgovor da ni to nije u nasoj klasi pa je besmisleno porediti se sa zemljom 8mog sveta.
Poenta je da Bg nije ni blizu najgoreg mesta za zivot na svetu sa najvisim cenama, sto je isto stereotipno misljenje na osnovu poredjenja sa Svedskom.
1 BHK Property in Jogeshwari East | 1 BHK Properties for sale in Jogeshwari East, Mumbai
Find 269+ 1 BHK Properties in Jogeshwari East, Mumbai on Makaan.com. Search ✓261+ 1 BHK Flats, 1 BHK Houses/Villas, 1 BHK Builder Floors for sale. Visit Today.www.makaan.com
Ok, znaci Beograd nije jedina overprajsovana selendra u svetu? Jako korisna info.
Takodje, po meni ko god plati ovu rupcagu u Mumbaju 3000 evra kvadrat nije bas pametan. Ti sam razmisli onda za rupcage u Beogradu...
Konacno, ne znam kako se tacno zove kompleks koji imaju ljudi koji imaju neprekidnu potrebu da racionalizuju iracionalno i dokazuju da "nisu najgori". Razumnu osobu uopste ne bi trebalo da zanima da li je Beograd "najgore mesto za zivot na svetu" nego da li je ovo najbolje sto moze da bude i najbolje sto moze da dobije za svoje pare.