Šta je novo?

Cene nekretnina

Nije tragedija živeti u Borči pa ni za 2400 evra po kvadratu.
NIje tragedija ali si onda gubavac i, što reče jedan član, ne smeš dozvoliti da ti deca putuju trocifrenim autobusima i da ih druga deca gadjaju belim lukom. E zato je kod nas centar 5k, a uskoro i 10k, pa se sada ti, koji su tu decu gadjali belim lukom, žale kako im je skupo, a deca koja su gadjana radila i zaradila.

E da, verovatno je 500k doseljenih kupilo stan u krugu dvojke, eventualno Vračar pošto je sve van toga bila teška periferija tada.

Pored moje vikendice na Popovici ima jedan velik plac sa kućom, naslednici su u inostranstvu i ne planiraju da se vraćaju i da ga koriste, - nedavno su ga nasledili.
Moja ideja je bila da se naprave tipske kuće i da svaka ima svoje dvorište bazen. Pogled na Novi Sad, ne može niko da zakloni pogled na neki način je u Nacionalnom parku, delovi šume su na mom placu itd... Na Fruškogorskom putu je. I imam još jedan plac od porodičnog prijatelja, on je na početku Fruškogorskog puta, tu smo već pravili i projekat, sve sa sportskim terenima i različitim konceptom kuća ili apartmana, sve sa restoranom ili nekim manjim hotelom tu u kompleksu.
Tu je i krenula ekspanzija gradnje, jer je bliže gradu.
Evo je jedna od pored izgradjenih projekata, to je na drugoj strani te glavne ulice, pa im pogled i nije toliko dobar, a i nisu bliži šumi i za mene bi u ovom royal residence bilo prometnije nego što bih želeo kada bi išao tamo da živim(novi most, magistrala će tu ići itd... Inače su mi se svideli projekti.
I još jedan od brata plac koji je voljan da da za kompenzaciju i on i najbolje 3 komšije sa kojima se graniči plac.
A kod mene možeš na roštilj, nisam ni struju uveo na vikendici, samo mali solar za punjenje telefona, solarne baterije itd...
Kakav je vazduh zimi?

To uopste nije losa ideja! Struja, voda, kanalizacija, kako stoji taj kraj sa time?

ahaha ... realno coveku vise i ne treba, ovo sve sto pravimo je da se zadovolji ego i zene :)

Kad porastem ako poludim nacisto ima sebi da napravim jednu zemunicu ko ovi Rusi negde u Homolju:
Nedaleko od mene su na jednom placu doneli gradilišni kontejner, malo ga modifikovali i uživaju kada dodju. Važna je energija, pa ti stvarno malo treba.
Ima sve osim kanalizacije. Žive ljudi tamo, generacijski. Nedavno i veliki market otvoren. Sada se gradi i most pa će biti još bliže NS-u.
Kakav je vazduh zimi?
Za ove neke lokacije znam da je ok, to jest da komšiluk ne greje na čvrsto gorivo, treba videti na nekom zvaničnom sajtu ili praćenju.

Nikola bi da živi solo kao podstanar, po mogućnosti tu blizu centra, 20 minuta maks, i da mu nakon troškova stanovanja ostane više od pola plate, koja je 100k izgleda. Pošto to ne može, ljut je na skupe kirije.
Da prepričamo.

Vrh