FavelitoDeBelgrado
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.08.2020.
- Pohvaljen
- 633
Meni na Zlatiboru najvise nedostaje Zlatibor!Meni na Zlatiboru najvise nedostaju trotoari.
Meni na Zlatiboru najvise nedostaje Zlatibor!Meni na Zlatiboru najvise nedostaju trotoari.
Zlonameran komentar bez poente. Kao sto sam naveo gore, Srbija ima 40+ banja. 25 urbanizovanih. Niko nije pisao da mora iskljucivo da bude planina ili banja. Kombinacija vise lokacija koje je potrebno lepo urediti. Nije potrebno da se od tih mesta prave gradovi sa soliterimaZnaci samo da napravimo jos desetak planina.
Inflacija, bajo!@vradovic da li ti prodajes ovaj stan u Mirijevu ili nečija šala za 1. April?
Ovo je po kvadratu 4333 evra, još kad ubaci slike lagano ide na magičnih 5000
Naravno da te razumem i sve si upravu i teoretski to lepo izgleda, ali ima par problemčića:Ne shvatas poentu. Ne treba nam 1 mesto zvano Zlatibor sa stotinama zgrada. Treba na 40 mesta sa po 40-50 + par premijuma
Tako je, već je rečeno. Uglavnom je to bilo samo u prvim zgradama. Samo što niko nije bio primoran kao što to ljudi zamišljaju, kupi ili te neće biti. Već država izlazi u susret pojedinim privrednicima pa je tražila uslugu nazad.Било је таквих случајева на почетку; конкретно, знам за Душана Мојсиловића (Агромаркет).
Još jedan članak, vezan za ulaganja u nektretnine, kao spas od inflacije.
Nema ništa posebno u članku,osim ove konstatacije:
Pravo vreme za kupovinu nekretnine ne postoji - pravo vreme je onda kada ste sigurni da možete da otplatite stan u narednih 10, 15, 20 godina.
U periodu postojeće krize, da li su nekretnine najsigurnija imovina u Srbiji?
Rast cena nije tajna, a urgentnost kupovine nekretnina postaje sve veća. Da bi imali bližu sliku trenutne situacije u svetu, dobar primer je stanje na evropskom tržištu.www.b92.net
Zna čovek pravu vrednost Mirijeva, pogotovo u blizini velikog Maxija. Zameni za BGH2O i još mu ostane keša da digne kredit za stan i izda Rusima za 1000+ eur. Dugoročno mu ostane jos jedan stan. Eto šta se sve može sa stanom kod velikog Maxija u Mirijevu.@vradovic da li ti prodajes ovaj stan u Mirijevu ili nečija šala za 1. April?
Ovo je po kvadratu 4333 evra, još kad ubaci slike lagano ide na magičnih 5000
LOL!!! Pouzdana info bas kao i za poplavu.Posedovanje stana u BG H2O je nezvanični uslov na državnim tenderima ...
zavisi koga pitasJel se desava nesto novo oko trzista u zadnjih 2 nedelje?
staje li promet ili se ponovo sve zahuktava
Na gore ide sigurno, kao i uvek .LOL!!! Pouzdana info bas kao i za poplavu.
zavisi koga pitas
Ja mislim da posle ovog najnovijeg "stumulansa" naravno da sve ide na gore ponovo.
Interesantan članak, možda će ti dati neki od odgovoraJel se desava nesto novo oko trzista u zadnjih 2 nedelje?
staje li promet ili se ponovo sve zahuktava
Zlatiborska ulica ... Jbg to ti utice na cenu... Em u Beogradu, em u ulici sa najskupljim srpskim imenom posle Kosova ....https://www.halooglasi.com/nekretni...okaciji/5425642801262?kid=3&sid=1680532237719
Evo ga jos jedan hit 2200 EUR