cekicimalj
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.10.2022.
- Pohvaljen
- 2.435
Jel to onaj što sam sa sobom priča, postavlja sebi pitanja i daje sebi odgovore? Onaj što daje savete kako da prevariš banku i vratiš joj manje para?Da se malo osvrnem na ovu temu, posto vidim da je mnogi precenjuju.
Tema je otvorena pre 13 godina i ima 2 miliona pregleda, sto oko 400 pregleda dnevno, ali ne jedinstvenih, tako da u proseku ovu temu prati eventualno 30-40 ljudi.
E sad, određeni tiktok savetnici-strucnjaci za nekretnine imaju visemilionske preglede po jednom videu, i stotine hiljada lajkova, takodje po videu, a saveti su im tipa ako das vece ucesce rata ce biti manja i slicno. Uglavnom, ako je suditi po broju lajkova publike je odusevljena.
Evo jedan besmislen video sa 100k lajkova i 2 miliona pregleda
@metarnakvadrat Bankar : Cestitam ! Odobren vam je kredit na 100.000 €, sa kamatom od 3.5 %, sto cini da je vasa mesecna rata 449 € Kupac : Sjajno ali ja cu vama placati 500 € mesecno Bankar : Zasto bi to uradili ? Kupac : Zato sto znam da ako placam samo minimalnu ratu, da cu platiti 62.000 € samo kamatu tokom trajanja kredita Bankar : Tacno tako Kupac : Ali ako placam dodatnih 51 € mesecno smanicu sumu za kamatu na 50.333 i tako stedim citavih 11.700 € na kamati tokom trajanja kredita Bankar : AUUUH hmmm Kupac : PLUS otplaticu moj kredit za 25 godina i 1 mesec, umesto za 30 godina sto je velika usteda za dodatnih 1,7 € po danu Bankar : Wau vi ste bas dobro obavesteni. Gde ste saznali za sve to ? Kupac : Cuo sam od Milana iz agencije " Metar na kvadrat " zato ih i pratim. #nekretnine #kredit #kamata #fypsrbija
♬ original sound - Agencija za nekretnine m2