Jesu, ali koliko su propuštena šansa za jedne toliko su životna šansa za druge. Fifty fifty.Naravno,ali te oscilacije su u većini slučajave propuštena šansa,loša procena,nažalost.
Ma i 10 evra ako padne po kvadratu treba da budemo srecni. Cena moze da ide samo gore, sta god da se desi. /sSadasnje mikro oscilacije ,mogu biti samo u domenu od oko 200 evra po kvadratu,ne više od toga.
Ako neko očekuje 500 evra,taj će opet propustiti voz.
Veci broj stavnovnika, ogromni univerziteti... baci pogleda na rast gradnje/prodaje kuca pre 10ak godina. Svi koji su bili u mogucnosti se preselili na periferiju u kuce, vile...Sad je krenulo ozbiljno
Realno Rumunija je uhvatila nevidjen zalet i svaka im cast na rezultatima.
Recimo NvidiaDoduse za mene je berza i danas bolja investicija od svih nabrojanih, ali ajd...
edit; ovo samo lupam, jer sam jutros pogledao ponude banaka za orocenu stednju i iznenadio se. Do juce su kamate bile 1%
Na osnovu čega si ovo zaključio? Imaš li neke konkretne podatke ili je ovo samo zasnovano na subjektivnom osecaju?Kako kriza raste,veća je verovatnoća da će i to malo sto je ostalo po unutrašnjosti doci za Beograd,što će opet podići cene.
Brze pruge,infrastruktura,ravnomerni razvoj,je ono što nama treba.Izmeštanje nekih vladinh i javnih institucija van Beograda na primer.
Beograd polako postaja država za sebe,bez bilo kakve empatije za nerazvijenim sredinama.Ljudi jednastavno to osećaju i beže za Beograd.
defke stvarno si kralj, koliko si uporan i iz kojih god razloga da radiš ovo palamudjenje moram da skinem kapu.
Ima jedno 5-6 nas koji isto kazemo da su cene visoke ali da je to posledica trzista i da nije iskljuceno da ce jos da rastu (i takav stav je dovoljan da nas zovu pobornicima rasta cena, placenicima, botovima itd).
Od startupa do shutdowna, mala je razlika ;-)Čujem da 50% US startapa ima novac u SVB banci. I značajan deo u Evropi.
Evo o ovome pricamdefke stvarno si kralj, koliko si uporan i iz kojih god razloga da radiš ovo palamudjenje moram da skinem kapu
Koja bre prikane tržisna ekonomija u Srbiji…
…ali s obzirom da si otprilike 18 sati dnevno aktivan na temi , mnogo je čak i za radno mesto…
Jedan me zvao u PP da dogovorimo mesto i vreme za ferku.
Ti prikane toliko pričaš da ni ne pratiš samog sebe. čak i ako zavijes u oblandu svoju priču , jbg i dalje sh…t…ali ti odajem priznanje na doslednosti, kako sam ti već dao savet, kad bi napravio pravi fokus možda i otplatis gajbu u izgradnji prevremeno …Evo o ovome pricam
Ok. Nego reci šta će uraditi predsednik? Jel ide potpis ili izolacija i krah? Šta nam sledi. Imamo giljotinu nad glavom, a svi se prave da je nema, ako ne pričaju o tome.Da li vi vise verujete sopstvenim ocima ili objavama oticajnih tviterasa?
U Grčkoj 90, a u Hrvatskoj 170 evra: "Možda ćemo goste slati u Albaniju"
Letovanje na Jadranu ove će godine po svemu sudeći biti skuplje nego ikad. Pred onima koji moraju unajmiti apartman težak je zadatak jer su cene privatnog smeštaja u proseku veće za 30 odsto.www.b92.net
Evo recimo situacija iz Hrvatske, cene ove godine nikad vece, buking nikad bolji.
O kakvoj krizi vi pricate?
Jel iko od Vas bio na Kopaoniku ove godine? Cene isto nikad vece, a rekordan broj skijasa. Grcka isto, svake godine guzve na granicama sve vece, lezaljke svake godine par evra skuplje, i jos moram da odem u 7 ujutru da zauzmem. Isto je i u CG.
Shoping centri u Bg, isto ih sve vise, i svi puni.
Ta kriza izgleda postoji samo na twiteru. Manite se gluposti koje se seviraju preko interneta i otvorite oci.
Podseti me ko je predsednik, Plenkovic ili Milanovic, stalno ih mesam?Ok. Nego reci šta će uraditi predsednik? Jel ide potpis ili izolacija i krah? Šta nam sledi. Imamo giljotinu nad glavom, a svi se prave da je nema, ako ne pričaju o tome.
hahahahah a u US dva meseca unapred kad zakazu sve nogom u dupe. treba smanjiti dozu Holivud filmova.Javlja mi se sinoć prijatelj iz Beča, i pod utiskom ovih ovde pisanija reko aj da pitam lika jel i on rešio u sjajnu Srbiju da se vrati...lik se smejao za sve pare. Pa evo, blizak rođak išao skoro neki pregled da zakaže, jelte plaćao doprinose celog života, iskulirali ga u fazonu dođi za dva meseca. Smanjiti dozu informera, kurira i B92 koji doslovno puštaju identične članke.