Ljudi a ako vam se cini Stara Pazova?
Za sada sam najvise zagrejan za to mesto i tu da kupim.
Ne moram da zivim u Beogradu, ali hocu da budem blizu, u Negotinu nema svakako nista, radim od kuce.
Kako vam se Pazova cini?
Novi/Stari Banovci su isto bili u igri, ali sam ih izbacio samo zato sto mi treba dodatnih 6/7km do brze pruge BG-NS, iz Pazove (tu gde planiram da kupim) je zel. stanica na 500m. A dobro i realno, Pazova ima 30k ljudi i opstinski i regionalni je centar, a Banovci par puta manje.
Mislim da mnogi jos nisu svesni te pogodnosti, gledao sam red voznje, za ~20min se stize u NBGD, a Beograd Centar jos 3 minuta vise, do Zemuna za ~15tak minuta.
U Zemunu i to koliko vidim na zel. stanici ce biti i pocetna tacka druge linije metroa i to ce se svakako graditi.
Indjija, Nova Pazova, Batajnica, Zemun, Beograd - sve je blizu. Novi Sad.
Pruga na 500m, aerodrom, autoputevi BG - NS, BG - Zagreb, a uskoro i brzi put NS - Ruma - Sabac koji je opet tu negde. Dunav. Logisticki centar Srbije i regiona u siroj okolini.
MTU, Toyo, i razne druge nove fabrike - sve je tu - to mozda i steti ako zagadjuju svakako xd
Uglavnom, definitivno mi ovo deluje kao i dalje nesto povoljno i solidno a relativno brzo se stigne do centra Beograda.
1150e/m2 novogradnja (sa PDV-om). u naselju Beograd nista ispod 1500/1600e/m2 od novogradnje ne moze da se nadje a da je normalno, cak ni u daljim predgradjima. Slicno je i za naselje Novi Sad.
Dobro je i kao investicija i za zivot.
Kakva su vasa iskustva sa Pazovom i sl?