Hteo sam i ja da posaljem podatke ali sam odustao. Pojavice se shadeovi i iskulirati post. Okrenuti sustinu i njihovu korist i tako.Jao boze, koliko lozenja. Izvori, iako ne sasvim precizni, postoje:
U SRBIJI ŽIVI PREKO 30.000 MILIONERA Najviše ih je u Beogradu, bave se ovim zanimanjima, a evo i koliko je prošle godine zaradio najbogatiji među njima
Poreska uprava je primila 34.753 prijave za utvrđivanje godišnjeg poreza na dohodak građana za 2021. godinu, saopšteno je iz Poreske uprave uz obajšnjenje da su obavezu prijavljivanja imali građani čiji je dohodak lane bio veći od 3.268.224 dinara, odnosno od trostruke prosečne godišnje zarade...www.blic.rsHome - WID - World Inequality Database
Home The source for global inequality data. Open access, high quality wealth and income inequality data developed by an international academic consortium.wid.world
Medijalni dohodak je na oko 80% proseka, 95. percentil je oko tri puta veci od medijane, 99. percentil oko sest puta veci od medijane. Iako pojedinacna plata od 1500 evra verovatno nije, household income od 3000 evra mesecno verovatno jeste u ili blizu top 5%. Cinjenica da treba da gledaju stan na Miljakovcu ili u Malom Mokrom Lugu govori da nesto ozbiljno nije u redu, i ne postoji kolicina lozenja (od istih ljudi koji se pritom generalno frljaju brojevima i proporcijama) koja ce to da relativizuje.
Upravo to. Kada imas porodicu a ulazis u kredit od 30 godina razmisljas da mozda neces uvek imati dobru platu, o bolesti itd.Verovatno da mogu, ali ne znaci da to i treba da urade. Zasto bi iko normalan kupovao stan na kredit u sred skoka kamatnih stopa, na ivici recesije i to po ovim cenama. I sem toga da preplati duplo neke vukoje*******ine
U svakom slucaju, ko je hteo da shvati sustinu, shvatio je iz prethodnih postova.
Poslednja izmena: