Hristiana
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 06.02.2023.
- Pohvaljen
- 1.678
Ja baš mislim suprotno. Onaj ko je kupio šupu, neće moći da je proda nikako za godinu dve. Oni koji su kupili dobar, kvalitetan svetao stan, dobra spratnost, imaće i onda šansu da ga prodaju, ali po cenama koje su daleko od sadašnjih.E ovo ti je prvi normalan post, ali ne u optpunosti. Nije to panika, racionalno zakljucivanje. Tako je, mi nismo ludi, a znaci navoda su potpuno nepotrebni, jer kao sto vidis kes je kupovinom nekretnine spasen.
I ti da si ovu danasnju pamet imala 2020te, i kupila šupu 2020te, sada bi u novcanom smislu imala vise novcanica nego sto si cuvala slamaricu, i danas bi duplo vise kesa stavila na to tvoje orocenje. Ali dobro, tvoje vreme tek dolazi.
Kupovina lošeg stana je zarobljen novac.
Da ne govorim o tome koliko je teško kada kupac shvati da je slupao novac u nešto potpuno neisplativo. Prokišnjava, pucaju cevi, izbija vlaga, lift ne radi - stan zahteva velika ulaganja. Takav stan u situaciji krize niko ne želi da kupi, a izdavanje je pored tolikih ulaganja neisplativo.
Dobar stan će uspeti da proda, sve i kad je kriza. Daleko ispod cene koja je bila aktuelna pre krize, ali će neke pare izvući.