Sve što nije strogi centar, što se mene tiče...ako ti treba mišljenje o nekoj lokaciji posebno slobodno pitaj
Centarfor ko ti brani, vidiš da se ovde spominju cene po celoj evropi i svetu, ovo je svetski forum cena nekretnina sa pogledom na Wall street, ECB, FED i sve druge znane i neznane institucije i njihove odluke
...a nemoj da misliš da CG nije važna, jer ako tamo poskupi mnogi će Srbi pohrliti da kupe stan u Beogradu, Zlatiboru i drugim poznatim ili profitabilnim lokacijama. Nije ni Srbija, a kamoli Beograd neko veliko tržište da bi bilo nešto posebno izdvojeno. Kad već pričaš o CG
Darko D, opusti se čoveče! Srbija je slobodno tržište odavno, svi se ravnopravno takmiče, zašto bi manje pričao o Ledinama, Nišu, Kragujevcu ili bilo kom drugom gradu koji me zanima...prošlo je vreme kad su crvene prdonje u udobnim foteljama odlučivali koji će region kako da se razvija. Znam da je ostalo puno njihove dece koja su sad na položajima i imaju istih sklonosti ali to već nije problem nas ostalih!