Bas svaki prodavac je kupio stan pre 4 godine i nijednom nije frka?
Karikiranje je kada celokupno trziste predstavis iskljucivo slucajevima koji se uklapaju u tvoju sliku, kao sto to Hristoana radi. Kao sto rekoh, tad su svi prodavci nerealni, kupci naivni i preplaseni, agente boli uvo jel im nesto stoji itd.
Ja kapiram da je to dobar coping mehanizam gde eto nisi ti lose procenio pravac u kom ce stvari da idu, nego su svi ostali nenormalni, ali neko ko hoce ozbiljno da analizira stvari nece banalizovati situaciju tako.
Meni se čini da šefovi agencijske botove plaćaju po napisanom postu, potpuno je nebitno šta pišu, makar to bila i neviđene gluposti I falsifikovanje realnosti.Banalizacija
Uber banalizacija
Banalizacija opet, nije uber, ali je baš super fora.
MetaBanalizacija(Banalizacija nad banalizacijama)
Defkara ti uopšte ne učestvuješ u diskusijama, druge učesnike tretiraš kao debile, sve se svodi na trolovanje. Ne znam da li sve shvataš bukvalno pa slučajno vadiš iz konteksta, aplifikuješ do banalnosti i to predstavljaš kao argumente. Ili banalizuješ namerno, čisto da bi sebe zabavio.
Ne otvaram sajt, ali dodaj i Lastavice i Wellport.Od projekata na linku, samo Lux 51 i Kosa Kvart trenutno imaju stanove u prodaji. Sve ostalo je odavno otislo.
Zašto bi neko reklamirao prodaju stanova koji su zapravo odavno prodati?Nisam investitor, a mislim da ni oni u ovom trenutku ne znaju u sta pobeci iz kesa, zato smo i dobili balone svega.
Ja sam sa tim parama dao depozit za stan, ali za zivot, ne investiciono.
Od projekata na linku, samo Lux 51 i Kosa Kvart trenutno imaju stanove u prodaji. Sve ostalo je odavno otislo.
Ne zaboravi Vojaža i Senidu Hajdarpašić, oni su sad u trendu, glas ništa, čuveni autotjun i ulaganje u spoljašnjostAko ispuni kvotu od 200 postova dnevno, dobije tri sendviča, coca-colu, dvajes evrića i dve besplatne karte za koncert Jelene Karleuše.
Proslavljaćemo zajedno svi antibotovi sa teme na nekom koncertu, kad bude pad cena nekretnina bar 20%Ne zaboravi Vojaža i Senidu Hajdarpašić, oni su sad u trendu, glas ništa, čuveni autotjun i ulaganje u spoljašnjost
Spolja gladac iznutra jadac
Ja kao pripadnik anti-bot brigade, imam li makar 2 karte za koncert Ac Dc?
Mene spamuju sa mailovima i reklamama Lux51 i Soul64 prethodnih dana.Koji su to investitori? Bas me zanima.
Da li ti poznajes Nbg? Izgleda oskudno. Skoro sve to sto si okacila zavrseno je i prodato. To sto stoji na sajtu ne znaci da je aktuelno.
Nisam investitor, a mislim da ni oni u ovom trenutku ne znaju u sta pobeci iz kesa, zato smo i dobili balone svega.
Ja sam sa tim parama dao depozit za stan, ali za zivot, ne investiciono.
Od projekata na linku, samo Lux 51 i Kosa Kvart trenutno imaju stanove u prodaji. Sve ostalo je odavno otislo.
Zaista ne treba bacati kamenje iz staklene kuce.Meni se čini da šefovi agencijske botove plaćaju po napisanom postu, potpuno je nebitno šta pišu, makar to bila i neviđene gluposti I falsifikovanje realnosti.
Sem Kose Kvart i Lux51 (i Lastavica kojih nema na spisku), na nabrojanim projektima ima mozda ukupno 20 slobodnih stanova. OK, mozda i wellport ova poslednja faza. The One druga faza ne znam dal je jos krenula u prodaju. Soul 64 isto ne potpisuju ugovore jos koliko znam.Kosa Kvart, Lux51, Airport garden, Sky Home, The One, Zepterra, Savada 3, Sakura, Wellport - ima slobodnih stanova
Cene padaju, ali neće biti kao pre Rusa - Duple kirije bi najzad mogle u istoriju
Cene padaju, ali neće biti kao pre Rusa - Duple kirije bi najzad mogle u istorijuwww.ekapija.com
Bukvalno svi ti projekti imaju preko 20 slobodnih stanova, osim Sky Home, on ima ukupno 16 luksuznih stanova (220+ kvadrata) i 5 je slobodno (~31%).Zaista ne treba bacati kamenje iz staklene kuce.
Sem Kose Kvart i Lux51 (i Lastavica kojih nema na spisku), na nabrojanim projektima ima mozda ukupno 20 slobodnih stanova. OK, mozda i wellport ova poslednja faza. The One druga faza ne znam dal je jos krenula u prodaju. Soul 64 isto ne potpisuju ugovore jos koliko znam.
Reko ja vama da niko nije lud da troši pare na reklamiranje stanova koji su davno prodatiBukvalno svi ti projekti imaju preko 20 slobodnih stanova, osim Sky Home, on ima ukupno 16 luksuznih stanova (220+ kvadrata) i 5 je slobodno (~31%).
Ovde neki ljudi ne shvataju ordinarne stvari.Mene spamuju sa mailovima i reklamama Lux51 i Soul64 prethodnih dana.
Evo da odgovorim na ova 2 posta vezano za link sa novogradnjama https://novazgrada.rs/novi-beograd:
Kosa Kvart, Lux51, Airport garden, Sky Home, The One, Zepterra, Savada 3, Sakura, Wellport - ima slobodnih stanova
V Park (oba), GDS Petica - nepoznato, treba proveriti
Elixir garden, Gramsijeva (1 slobodan stan od 115kvm, upitno je da li je i dalje slobodan) - prodato
Molim vas da ne sirite dezinformacije.
Vecina stanova nije prodata.
PS: na linku nema Lastavica gde takodje ima slobodnih stanova.
Pa ti si završio kupovinu koliko sam shvatio. Mozak se izluftira, zaboravi se šta je bilo pre godinu-dve.Zamisli, neko temeljno ulazi u problematiku kada kupuje stan.
Kad Savo kad? Ubudjaće mi se krompir!!Petica ostalo je oko 10 %, stanova (Petica je inače jedna od 10 najprodavanijih objekata. Godina 1929 ovog maja pravi reprizu, zato sadite krompir i uživajte u proleću. Ko nema da kupi stan neka se ne nervira, biće kvadrat džak krompira koliko god vam to smešno zvučalo.
Pratim forum dok cekam da mi se stan izgradi. Gledam kojom brzinom idu drugi projekti, na kakve probleme nailaze, da bi znao sta mogu da ocekujem. Komuniciram sa buducim komsijama.Pa ti si završio kupovinu koliko sam shvatio. Mozak se izluftira, zaboravi se šta je bilo pre godinu-dve.
Kakve lične koristi imaš od toga što pratiš to sve, ulažeš vreme i energiju? Zar ne trpi tvoj glavni posao s obzirom da si fokusiran na po meni nebitne stvari?
Jedino ako si preprodavac, to ima smisla... ili radiš na procenat
Videsmo upravo impozantno rvanje kupaca za stanove u novogradnji na Novom Beogradu tokom februara meseca (-70% pad prodaje).ti stanovi koji se prodaju, ili ih preporodaju prvi vlasnici ili su lose pozicije ko milion starogradnji koje tako bleje po oglasima
koliko god da je velika cena, tesko je naci dobar stan za zivot, to je u stvari najveci problem, em ih nema, em kada se pojavi rvas se sa x drugih ljudi
Pratim forum dok cekam da mi se stan izgradi. Gledam kojom brzinom idu drugi projekti, na kakve probleme nailaze, da bi znao sta mogu da ocekujem. Komuniciram sa buducim komsijama.
Kad sam vec usao u problematiku, interesantno mi je. NIje mi to neko gubljenje vremena, ja u svaku temu koja me zainteresuje udjem temeljno, za kompom sam svakako veci deo dana.
Lično ne bih kupio nikad stan koji je krenuo pre prve lopate. Jeste najpovoljnija cena kvadrata, ali ogroman rizik. Bez obzira na feedback investitora.Pratim forum dok cekam da mi se stan izgradi. Gledam kojom brzinom idu drugi projekti, na kakve probleme nailaze, da bi znao sta mogu da ocekujem. Komuniciram sa buducim komsijama.
Kad sam vec usao u problematiku, interesantno mi je. NIje mi to neko gubljenje vremena, ja u svaku temu koja me zainteresuje udjem temeljno, za kompom sam svakako veci deo dana.
Videsmo upravo impozantno rvanje kupaca za stanove u novogradnji na Novom Beogradu tokom februara meseca (-70% pad prodaje).
Pa jeste, tako kasne da upišu prodate stanove u katastar u Novom Sadu već četiri i po meseca, a prodaju se ko Alva. Čovek kad pogleda izveštaj iz katastra pomislio bi da je u Novom Sadu prodaja prepolovljenada i onda sledevi mesec bude x5 jer su upisu ugovi koji kasne. ne znam da li uopste razumes kako ide proces, i da ne kupis danas stan sutra ti upisu u katastar
ja ti pricam iz licnog iskustva, jer sam izvisio za nekoliko stanova jer sam zakasnio dan i to sve nbg, centralni blokovi jer kada je dibar stan i svidja ti se pa cu ga i pretplatim ako ttreba
al dobro, wishful thinking sta koga radi
Ne vidim sta je cudno ili smesno. Kako bi objasnila onda Zumine postove za linijski park ili za onaj space exploration?