Bitong svaka tebi cast na zrtvovanju i ličnim finansijskim uspesima, niko ne spori tvoje pravo da svoj novac investiras u Beograd i cuvas ga od inflacije, ne znam samo koja je potreba moralisanja drugima, ima ljudi koji su ostali ovde i pokušavaju da nešto promene ovde ili makar podele neke svoje frustracije sa istomišljenicima ili sukobe mišljenja sa drugima…sve u cilju da se možda nešto promeni i Srbija se nadje na putu da postane uredjena država i društvo…to podrazumeva da se zadrži omladina ovde, jedan od preduslova su prihvatljive cene nekretnina!
Prva mera patriotizma bi bila uložiti u selo iz koga si došla, onda moralisati drugima, da me ne shvatiš pogrešno…
Kakva zamena teza, optuzujes za moralisanje nekoga ko napise post protiv moralisanja.
Cak i da ovaj forum ima nekakav jak uticaj na drustvena zbivanja, ja ne vidim kako cemo doci do te promene u drustvu ako se diskusija konstantno skrece na teorije zavere i populisticka opsta mesta.
Da bi do promene doslo mora se problem razumeti. A da bi se problem razumeo moraju se razmotriti svi uglovi, ne samo oni koji nam prijaju uhu. A upravo to moralisanje koje cini 50% ove teme konstantno gusi svaku ozbiljnu analizu.