[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=666188#p666188:14so3dgd je napisao(la):bushwick » Čet Okt 03, 2019 6:23 pm[/url]":14so3dgd]a jel ste vi pokušali da oborite cenu? ili ste sve to u startu elimisali jer nije kvalitetna gradnja, nedovoljno dobra lokacija, renoviranje 300/km2 itd.
od predloženih stanova dva su na poslednjem spratu, jedan je u prizemlju. nije idealno, ali i u parizu i londonu i knez mihajlovoj neko srećno živi na poslednjem spratu. sve je to uvek neki kompromis. moj stan je u kneza miloša i ne sumnjam da bi pola njih ovde pocelo da mi objašnjava da je ulica suviše prometna, salonac teško zagrejati itd itd.
pa to je to, nije strogi centar ali centar uveliko ( doduse nije nbg ) i ogromna kvadratura, sto je ok ako se ima para za sredjivanje i grejanje tog stana. Kao sto rekoh takav stan u novogradnji na takvoj lokaciji za tu cenu ne moze. Niko nije razmazen vec kao i Vi, a i svi gledaju da dobiju najbolje (po njega) za svoj novac, ne vole svi raspadnut kraj i mnogo bolje to izgleda kad je novo i odrzavano. Nemaju svi 200-300k u dzepu i dobra mesečna primanja pa da mogu da biraju već gledaju na sve sitnice. Da se razumemo, da je i moj budžet kao Vaš gledao bih verovatno isto (cak mi je i bolje prizemlje sa dvoristem) ili neki penthaus, ne mora novogradnja ali zgrada mora biti u dobrom stanju i održavana, a ne da mi je muka kada udjem u hodnik ili da mi krov prokisnjava.
A takodje stoji i sve sto ste ostalo rekli, ljudi često premašuju svoj ograničeni budžet da bi kupili "baš taj" stan, a pogotovo u ovim "izvikanim" novogradnjama jer opet zna se da tu stan ne kupuje svako, a sa druge strane nije isto kao kompleks star 50 godina koji se ne odrzava i koji je u polu raspadu. Svako ima neke svoje kriterijume. A i sada važi ono "Vise nije dovoljan stan u Beogradu, već se gleda stan u A bloku, Central Gardenu...", svakom svoje.