[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=665983#p665983:3bmdcvsv je napisao(la):
mariks » Čet Okt 03, 2019 3:14 am[/url]":3bmdcvsv]evo i ja da se ukljucim posto ne verujem da je neko od vas trazio ili kupio stan skorije.
@Assad84 - Od svih linkova koje si postavio ja ne bih ni jedan izabrao, cena je prevelika pa cak i na prvom linku neka zgrada bez lifta u ko zna kakvom stanju. Ok prvi sprat, a mozda i prizemlje pa se muci posle sa grejanjem preko zime. Ostale necu ni da komentarisem jer je sve onako kako je @ccc naveo. Rusi do betona i sve ponovo i opet imas poslednji sprat ili prvi u upitnoj zgradi. Znaci propala zgrada, propao hodnik, propao lift, propalo okruzenje, krov mozda prokisnjava, leti pretoplo, izolacije nema, komsije... I u novogradnjama su nizi spratovi jeftiniji pa prizemlje mozes naci i jeftinije od 2500e, a opet sve novo. Slozices se da je normalnija starogradnja znatno skuplja od ovih tvojih linkova.
Tako da tvoja racunica 2 ili 2,5 puta jeftinije, a dobijes isto, nikako ali bas nikako ne pije vodu. Posebno jer u racunicu nisi uzeo povrat pdv-a kod novogradnje. Te price su ok za nekoga ko nema dovoljno para za novogradnju pa uzme starogradnju i renovira tako sto pregletuje i prekreci i promeni plocice u kupatilu sistemom plocica na plocicu i radi sam, a sve ostalo suri na sve strane.
Da se razumemo ja bih prvi kupio starogradnju da sam nasao neku normalnu, a trazio sam i obilazio mnogo, skoro godinu i po dana. A ono sto sam nasao da mi se svidja, sa nekim sitnim renoviranjem kako bih ja hteo me izadje isto ili skuplje od novogradnje (kad oduzmem pdv) u tom kraju, a novo je ipak novo.