H
humanoid23
Guest
Bolje imati para za investicionu nekretninu, nego nemati za nekretninu za zivot.
Beli labude, moram da kazem da smo se ogresili prema tebi ti u stvari radis u interesu velike vecine nas na forumu. Neka lepo svi ti lovatori sa tonama kesh-a investiraju u apartmane na Zlatiboru. Manje ce ih biti ovde u Bg, pa cemo i mi drugosrbijanci moci da kupimo stan. Od danas podrzavam tvoj rad, salji oglase, lozi tekstovima, fuj Bg, ua Bg, idemo u planine.
Meni je stvarno zao sto je nasa vlast, umesto Bg na H2O, nije izgradila neki projekat tipa Zlatibor na O2, istih estetskih vrednosti i gabarita. Svaki gastos bi mogao da priusti sebi nesto tako, ranije su bili lavovi i orlovi na kapiji, sada samo Dubai style.. na niVO
Beograd na vodi, Zlatibor na nebuBeli labude, moram da kazem da smo se ogresili prema tebi ti u stvari radis u interesu velike vecine nas na forumu. Neka lepo svi ti lovatori sa tonama kesh-a investiraju u apartmane na Zlatiboru. Manje ce ih biti ovde u Bg, pa cemo i mi drugosrbijanci moci da kupimo stan. Od danas podrzavam tvoj rad, salji oglase, lozi tekstovima, fuj Bg, ua Bg, idemo u planine.
Meni je stvarno zao sto je nasa vlast, umesto Bg na H2O, nije izgradila neki projekat tipa Zlatibor na O2, istih estetskih vrednosti i gabarita. Svaki gastos bi mogao da priusti sebi nesto tako, ranije su bili lavovi i orlovi na kapiji, sada samo Dubai style.. na niVO
Ma vi neki ste se o forum ogrešili a ne o mene, ali dobro, bitno da je neko ukapirao, makar i polovično
Evo primera malih planinskih gradića u Švajcarskoj, Francuskoj i US, svi mi često zamišljamo neke bajkovite predele, ali za to se uvek malo morao pružiti korak...ovakvi planinski gradići su obično kapija ka selima i većoj prirodi uokolo, jbg mi to još nismo ukapirali, komunizam nas je previše razmazio a fabrički čekić previše zatupio izgleda
Pogledajte prilog 146887
Pogledajte prilog 146901
(od 45 sec, ceo grad na steni ! ... naši bi rekli "Pariz na vodi" )
Construction boom aims to transform Montana ski resort Big Sky
Developers see big potential in Big Sky resort and surrounding projects such as the once-bankrupt Yellowstone Club.www.seattletimes.com
Pitajte žene uostalom da li bi pre otišle u neku vukoje*******inu ili na lepo uređen Zlatibor, pustite vi te bajke. Ja sam i Savi govorio da sve treba postepeno, prvo je odvedeš na Zlatibor, da oseti sneg, zimu, konje i vožnju sankama, onako lepo upakovano u romantiku i toplu čokoladu, a posle kad zagusti krenuće sa tobom i u selo...
...evo i našeg lepog Zlatibora, uopšte ne izgleda toliko loše, osim možda onaj deo kod bivše autobuske i malo iznad...ali samo iz nekih uglova
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Jeste, da sam se ja pitao umesto autobuske bi legao jedan parkić samo tako. Interesantno je to sve, jer odatle si na 5-10 min peške do prvih livada, nije samo mesto uopšte toliko veliko, nego se ovi naši dušebrižnici uvek uhvate baš tog dela. Ipak, najlepši i deo sa najviše borova je onaj iznad crkve, to je pravo zlatiborsko dedinje, ušuškano, mirno i sa najlepšim pogledom. Za sada su mu cene još normalne, oko 2000-2300 (samo zato što naši ljudi još hrle u centar gde je 3500!) ali mislim kako se autoput bude približavao, aerodrom i golf teren gradio i kad kompleksaši pokupuju centar, da će taj deo da ode značajno gore...Jel bivsa autobuska ono zapadno od jezerceta? To mi je bas uzas i propustena prilika da se napravi pristojan centar. Ostatak jos i nekako, nije realno u centru ocekivati kucicu pored proplanka, ali se vec na 10 min voznje mogu naci i takvi smestaji.
Prosle godine smo u aprilu-maju isli na neki tara-zabljak-zlatibor tim bilding. Zlatibor je mnogo ozbiljnija prica za to vansezonsko vreme. I u gradu i van grada sve radi i ima ljudi, dok je Zabljak grad duhova iako ne mora da bude, ima dovoljno prirode okolo da ne bude iskljucivo skijaski centar.
Nemam sad da nam sekiras labuda belog, skoro da je kaparisao Zlatibor, a ustvari Kolašin je top priča i budućnost . Zimi na moru, leti na Durmitoru…to nema ni SvicaŽabljak tačnije Durmitor su prelijepi i premoćni i vjerovatno je dobro što se nisu urbanizovali kao Zlatibor. Onakva divljina, jezera i nadmorska visina na manje od 2 sata vožnje od mora je nevjerovatno.
Kolašin trenutno doživljava gradjevinski bum radi prolaska autoputa.
Sprdajte se vi ali i Zlatibor je odličan. Centar je samo djelić, ko voli prirodu ima dosta toga. Cca 1.000 mnv ima svojih prednosti naspram 1.600 Žabljaka, a blizina Beograda je takodje neprocjenljiva. Za investicionu kupovinu apartmana je neprevazidjen. Za 60 hiljada € kupiš apartman od 35-6 M2 koji vrati uloženo već za 10-15 godina što je odlično.
A realno, što kaže Beli Labud, jedino tamo i ima premium zgrada i apartmana. Na Žabljaku je dugo bila samo jedna novogradnja uopšte. Zgrada Razvršja.
Ja sam razmatrao kupovinu zemljista, ali vec 2020 su digli cene u nebesa, a tek sad.. Mnogo se gradi, i taj neki mir se vec izgubio.Kosmaj je vrlo lep
~600 metara nije baš impozantno, ali je pošumljenost, i dalje velika, a formalno je i deo Beograda
Pogledajte prilog 146916
Ako ja dobro tumačim osjetno je manji promet nego septembra 2021. god. ali je veći nego jula i avgusta ove godine?Septembarski podaci su konacno spremni na cenenekretnina.
Stigao je i Kragujevac u medjuvremenu.
Slazem se sa ovim, bukvalno nema nista krsteno da se kupi "za odmah". Projekti tek za 2-3 god. A i to je sve na predugovor fazi, tako da nece toga biti skorije.Pad prometa ne mora nista da znaci. Zato sto na trzistu ponestaje dobrih nekrtnina i ostaju samo nebuloze.
Mislim da je wolf vec pisao da nije "mapirao" sve zgrade s obzirom da ih ima milion.Mene zanima zasto se vidi prodaja recimo BW Kula Beograd i ostali projekti a ne vidi se BW Rivijera?
Pa znam imena nisu mapirana ali je neko potpisao ugovor na 2.5M za stan i nema ga. Kad bolje pogledas ispada kao da nisu ni jedan prodali u BW Rivijera. Dok neki drugi stanovi u izgradnji se pojavljuju.Slazem se sa ovim, bukvalno nema nista krsteno da se kupi "za odmah". Projekti tek za 2-3 god. A i to je sve na predugovor fazi, tako da nece toga biti skori
Mislim da je wolf vec pisao da nije "mapirao" sve zgrade s obzirom da ih ima milion.
Dolf de Roos | Real Estate on Instagram: "How to use inflation to your advantage👆 Click the link in my bio to sign up for my free live training!"
1,167 likes, 42 comments - dolfderoosrei on October 13, 2022: "How to use inflation to your advantage👆 Click the link in my bio to sign up for my free live training!".www.instagram.com
Ovaj mase krilima
a u Srb bi ga stavili na stub srama i kamenovali.
Inace u Srb najnoviji podaci za inflaciju 14%
Svim bearovima bi preporucio ovaj dugorocni grafikon cena nekretnina.
Median Sales Price of Houses Sold for the United States
Graph and download economic data for Median Sales Price of Houses Sold for the United States (MSPUS) from Q1 1963 to Q3 2024 about sales, median, housing, and USA.fred.stlouisfed.org
Postojao jedan mali pad 2008. godine (u poslednjih 70 godina) i sad celu svoju logiku zasnivaju na tome.
Pa sta i ako padnu cene na 3-4 godine koliko je trajalo. Jaka stvar. Dugorocno opet ide up.
Onaj ko je od 2020. godine na ovamo cekao se debelo zaj****. A ja od 2012. zagovaram kupovinu.