[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=661485#p661485:36v9ueu5 je napisao(la):nikoladzoni » 18 Sep 2019 02:33 pm[/url]":36v9ueu5]Koji deo grada preporučujete za kupovinu nekretnine po ceni od oko 1400-1500 eur po kvadratu?
Moj favorit je Zemun ali vidim da su cene dosta skočile tamo. Druge opcije su: Galenika, Ledine, Vojvode Vlahović naselje, Banovo Brdo, Vidikovac.
Zanima me vaše mišljenje pre svega o Galenici i Ledinama. Deluje mi kao da će se ti delovi grada razvijati i postajati sve urbaniji pa bi kupovina stana tamo bila dobra investicija. Zanima me prvenstveno novogradnja ili novije zgrade.
Galenika k'o Galenika manje vise vec formirano naselje, nema tu sta mnogo da se desi. Relativno blizu su Zemunske kapije, to moze malo da udahne neki novi zivot tom potezu, blizu je most, pa danas sutra ako dodje do neke ekspanzije preko reke, opet si relativno blizu. Autoput ti je blizu, automobilom je prilicno zahvalna lokacija.
Ledine po mom misljenju urbanisticki haos, uske ulice, gomila tange frange investitorske novogradnje. Jedina prednost sto administrativno pripada opstini Novi Beograd i naslanja se na blokove i Bezanijsku Kosu... Licno, da mogu da preskocim, preskocio bih i birao nesto drugo.