Šta je novo?

Cene nekretnina

Ama sprdajte se koliko hocete svi su neke cvecke sa svojim razmisljanjima a kad ja kazem sta mislim onda drvlje i kamenje

Ja ne znam ko je lud da izabere svesno nesto gde ce mu biti gore i teze

Bilo bi licemerno da lazem ovaj fini narod
Ti svoj subjektivni osecaj ovde predstavljas kao cinjenice
Za dobar deo ljudi Borca bi bila skroz OK mesto za zivot, tako da ne vidim da iko ovde laze

Vrv nije idealno, ali nije idealno ni u centru, sve lokacije imaju i prednosti i mane

Ama sprdajte se koliko hocete svi su neke cvecke sa svojim razmisljanjima a kad ja kazem sta mislim onda drvlje i kamenje

Ja ne znam ko je lud da izabere svesno nesto gde ce mu biti gore i teze

Bilo bi licemerno da lazem ovaj fini narod
Nije da se u neku ruku ne slažem ali sam si naveo svoje kolege koji žive u centru i putuju 40min+ do posla. Preko pupinovog mosta se relativno brzo stiže 15tak min, javnim prevozom oko 40min. Jeste lakše ako se živi NBG/Zemun i radi se na toj lokaciji pa ko može da priušti NBG/Zemun bolje da bira to. Kome nije neophodno ili ne može da priušti bolje onda nije loš izbor kakvim se predstavlja. Meni je tamo ok, smeta mi malo ona neplanska gradnja ali nje ima svuda. Najveći problem su gužve ka gradu u špicu i Pančevac. Vrtići su takodje prepuni. Neki delovi se osećaju na kanalizaciju ponekad ali s obzirom da to sada osećam skoro u svim delovima grada nije toliko presudno.

Nije da se u neku ruku ne slažem ali sam si naveo svoje kolege koji žive u centru i putuju 40min+ do posla. Preko pupinovog mosta se relativno brzo stiže 15tak min, javnim prevozom oko 40min. Jeste lakše ako se živi NBG/Zemun i radi se na toj lokaciji pa ko može da priušti NBG/Zemun bolje da bira to. Kome nije neophodno ili ne može da priušti bolje onda nije loš izbor kakvim se predstavlja. Meni je tamo ok, smeta mi malo ona neplanska gradnja ali nje ima svuda. Najveći problem su gužve ka gradu u špicu i Pančevac. Vrtići su takodje prepuni. Neki delovi se osećaju na kanalizaciju ponekad ali s obzirom da to sada osećam skoro u svim delovima grada nije toliko presudno.
Ovo za vrtice je tacno. Otvara se novi ogroman vrtic u Borči 2, ali i dalje nije dovoljno. Mada ima bas puno privatnih vrtica, tako da resi se i to. Generalno je naselje prepuno dece i mladih ljudi sto je dobro.

Ja cu sada da mračim, ali samo malo, a tebi je dovoljno da imas info, pa ces se vec raspitati da li je to istina, u to ne sumnjam. Onaj deo oko Ada Mall-a kazu ljudi da je kliziste i da se sleze malo, a mozda i drugi delovi Banovog brda (moze neko da potvrdi ili da me demantuje). Nemam linkove do naucnih istrazivanja, za zainteresovane.

Ono sto sigurno znam da ako prolazis na NBG preko Ada Mall-a, velika je sansa da ces da zaglavis u malu guzvu, jer je oko Ada Mall-a guzva i za Bozic u 5 ujutru. Kad se vracas sa posla, ako radis na NBG, onaj deo gde se spustas sa mosta na Adi prema Ada Mall-u, jedan od najneomiljenijih momenata u saobracaju.
Ja kupovinu stana svodim na to gde radim ili gde cu verovatno da radim.
Evo gomila kolega zive u centru na top lokacijama, trose vise od sat i po vremena kolima da dodju na posao na NBG. Nista meni ne znaci centar ako se svaki dan ubijam do posla.

Ali ako bi mi neko rekao biraj sa druge strane reke, izabrao bih oko Filmskog grada ili neki drugi deo oko Kosutnjaka, centar ne bih bas izabrao, pa ni cuveni BW.

Takodje mi se svidja Banjica deo oko VMA, ima neki bas lep vajb, ne znam da li je gradnjom sada upropascen taj deo, voleo bih da cujem od nekog ko zna ovde, samo sam prolazio. Tu je opet frka saobracaj jer prolazis kroz najodvratniji kruzni tok u Beogradu da bi dosao do autoputa, grada i NBG, Slavija mi je ljubaznija od tog kruznog toka.

Parking nikad nije uracunat u cenu, skoro po pravilu. I naravno treba da se pazi da je garaza, a ne parking, jer parking ne ide u katastar, samo je mrtvo slovo na papiru.
To za klizište po meni nije toliko opasno(nisam upućen u to što pričaš), jer se ne bi dobijali uslovi za gradnju onda.
Ako je parking u podzemnoj garaži meni je ok ili čak i spoljni ako je svakom stanaru obezbedjeno tako da postoji barem u Ugovoru.
Za ovaj konkretno slučaj mi je super ako se dobiju dva parking mesta. To mi je opremanje stana realno. Gledam zbog porodice da su u urbanom mestu, a na čistom vazduhu i da nam je u blizini šuma a ja sam navikao na guzvu i gubljenje vremena u saobraćaju, trenutno i to mi nije problem.
Zato mi je isto opcija u budućnosti kuća na Fruškoj gori na 10-15min od NS-a. Samo što mi u tom slučaju trebaju kola za porodicu i to je gubljenje vremena za sve(radnja, škola, treninzi itd...)jer tamo nije toliko urbanizovano, za kompletni život samo na tom mestu.
Jedna dadilja koja vozi, sprema i pravi ručak, a pre toga kupi namirnice, ih pa mogu onda mogu da radim i duplu smenu ako to pronadjem.
Jbg ne može sve i trenutno sam jako zadovoljan kakav stan sam uzeo u NS-u iako nema dosta stvari koje bih lično hteo, svakako ću ga moći prodati ili izdati i od toga plaćati tu super-dadilju 😉
Želim ja da živim u vili na moru, ali sam isto tako srećan što sam konačno pronašao spremačicu da mi dolazi jedanput nedeljno.
Zdravlje i vreme gledam i to mi je prioritet za budući dom. Svaki stan sredim odlicno i gledam ga kao investiciju, meni je sve ovo suviše moderno i luksuzno lično i daleko je to od normalnog stana za život.
Izgleda je lako na dobro se navići.
Park, reka, prostran pogled, moderna zgrada/kuća, unikatno sredjeno i moderan enterijer, sa garažama i da se može biciklom na posao, da nema buke, zagadjenosti, a da su svi sadržaji tu i da si blizu centra da možeš malo i tuda da prošetaš hehehehe svi bi to hteli 😉

IMG_1707.jpeg

Otvara se novi ogroman vrtic u Borči 2, ali i dalje nije dovoljno. Mada ima bas puno privatnih vrtica, tako da resi se i to.
Nema veze sto je lose javno zdravstvo koje svi placamo. Otvara se brdo privatnih ordinacija i klinika (koje moras da placas iako si vec platio doprinsose za zdravstveno), tako da resi se i to.

Nema veze sto je lose javno zdravstvo koje svi placamo. Otvara se brdo privatnih ordinacija i klinika (koje moras da placas iako si vec platio doprinsose za zdravstveno), tako da resi se i to.
Ima istine, ali problem sa vrticima je svuda, cak i u manjim gradovima, bukvalno vazi za sve delove Bga, nadam se da ce nastaviti sa otvaranjem novih.

To za klizište po meni nije toliko opasno(nisam upućen u to što pričaš), jer se ne bi dobijali uslovi za gradnju onda.
Ako je parking u podzemnoj garaži meni je ok ili čak i spoljni ako je svakom stanaru obezbedjeno tako da postoji barem u Ugovoru.
Za ovaj konkretno slučaj mi je super ako se dobiju dva parking mesta. To mi je opremanje stana realno. Gledam zbog porodice da su u urbanom mestu, a na čistom vazduhu i da nam je u blizini šuma a ja sam navikao na guzvu i gubljenje vremena u saobraćaju, trenutno i to mi nije problem.
Zato mi je isto opcija u budućnosti kuća na Fruškoj gori na 10-15min od NS-a. Samo što mi u tom slučaju trebaju kola za porodicu i to je gubljenje vremena za sve(radnja, škola, treninzi itd...)jer tamo nije toliko urbanizovano, za kompletni život samo na tom mestu.
Jedna dadilja koja vozi, sprema i pravi ručak, a pre toga kupi namirnice, ih pa mogu onda mogu da radim i duplu smenu ako to pronadjem.
Jbg ne može sve i trenutno sam jako zadovoljan kakav stan sam uzeo u NS-u iako nema dosta stvari koje bih lično hteo, svakako ću ga moći prodati ili izdati i od toga plaćati tu super-dadilju 😉
Želim ja da živim u vili na moru, ali sam isto tako srećan što sam konačno pronašao spremačicu da mi dolazi jedanput nedeljno.
Zdravlje i vreme gledam i to mi je prioritet za budući dom. Svaki stan sredim odlicno i gledam ga kao investiciju, meni je sve ovo suviše moderno i luksuzno lično i daleko je to od normalnog stana za život.
Park, reka, prostran pogled, moderna zgrada/kuća, unikatno sredjeno i moderan enterijer, sa garažama i da se može biciklom na posao, da nema buke, zagadjenosti, a da su svi sadržaji tu i da si blizu centra da možeš malo i tuda da prošetaš hehehehe svi bi to hteli 😉
Ne kapiram samo za ovaj stan sto si pricao sto nisu okacili barem sliku plana na oglas, vec samo renderi spoljasnosti i hodnika/garaze, veoma cudan oglas.
Kapiram da je to namerno da bi na pricu nahvalili jos dodatno projekat, ali dosta uzima vremena na glupost kupcima

Problem sa Borčom je pronaći dobru kuću, gde su papiri skroz čisti. Ja sam svojevremeno gledao da uzmem kuću do recimo maks 200k, slaba je ponuda bila. Bilo je ogromnih kuća koje te izađu na kraju skupo. Nisam dugo gledao doduše...

Ali opet, jasno je da je svuda ponuda dosta ograničena. Nije kao da ne postoji potražnja u Borči za dobrim nekretninama.

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 248643
Gledaj od Petra Martinovica, to ti je Golf naselje kod samog Kosutnjaka

Prilozi

• IMG_1500.png
    IMG_1500.png
    676 KB · Pregleda: 23
Ti si naveo da tvoje kolege iz centra kolima putuju na NBG sat i po vremena. Ja ti garantujem da se brže stiže iz Borče do NBG prevozom.
Javicu im da se presele u Borcu pa cu da ti javim sta mi kazu

Stvarno je delulu razmisljanje sa se za 45 min dodje od Borce do NBG prevozom

Poslednja izmena:
Ja sam živeo na levoj obali, relativno se brzo stiže do grada, a sad i do NBG sa Pupinovim mostom.

Danas je više stvar kompleksa ljudi koji izbegavaju levu obalu nego nekih realnih razloga za to.

Jedina stvar koja jeste minus je Pančevac, koji ume da bude levak u špicu i oduzme mnogo vremena, ali kad se izgradi još jedan most na Adi Huji, nestaće i taj argument.

Javicu im da se presele u Borcu pa cu da ti javim sta mi kazu

Stvarno je delulu razmisljanje sa se za 45 min dodje od Borce do NBG prevozom
Ok. Opet sam ja dobar primer za ovo, u poslednje vreme češće koristim gradski. Do zelenog venca mi otprilike treba oko pola sata 95om (20min do mosta +10ak min do zelenog venca zbog semafora). Od Zelenog do Nbg te deli svega jedna stanica Brankov most. Naravno kada je guzva treba vise, tada je svuda usporeniji saobracaj. E sad nisam merio kada idem 85om, ponekad odem do ade 85om i uvek mi treba manje od sat vremena, dakle do nbg se stize brze.

Ja sam živeo na levoj obali, relativno se brzo stiže do grada, a sad i do NBG sa Pupinovim mostom.

Danas je više stvar kompleksa ljudi koji izbegavaju levu obalu nego nekih realnih razloga za to.

Jedina stvar koja jeste minus je Pančevac, koji ume da bude levak u špicu i oduzme mnogo vremena, ali kad se izgradi još jedan most na Adi Huji, nestaće i taj argument.
Do NBG se stize brzo jedino ako vozis 120 kroz sve one delove sto je ogranicenje 50 i da se štrecas kad ce da ti stigne cestitka kuci.

Ok. Opet sam ja dobar primer za ovo, u poslednje vreme češće koristim gradski. Do zelenog venca mi otprilike treba oko pola sata 95om (20min do mosta +10ak min do zelenog venca zbog semafora). Od Zelenog do Nbg te deli svega jedna stanica Brankov most. Naravno kada je guzva treba vise, tada je svuda usporeniji saobracaj. E sad nisam merio kada idem 85om, ponekad odem do ade 85om i uvek mi treba manje od sat vremena, dakle do nbg se stize brze.
Naravno autom svuda stizem jos brze.

Ne kapiram samo za ovaj stan sto si pricao sto nisu okacili barem sliku plana na oglas, vec samo renderi spoljasnosti i hodnika/garaze, veoma cudan oglas.
Kapiram da je to namerno da bi na pricu nahvalili jos dodatno projekat, ali dosta uzima vremena na glupost kupcima
Za tu psihologiju za prodaju i njihove taktike neću da odvojim ni vreme da ih tumačim.
Isto kao kada sam par puta za neki projekat kliknuo sam zainteresovan, pa onda samo nagovaranje da se vidimo uživo.
Rekao sam nemam vremena ni da pričam telefonski sa njima pošto vozim, nego neka mi pošalju detaljnije na mail sve sa cenom pa ako budem zainteresovan da ću ih zvati.
Pošto je i pisalo za detaljnije informacije potvridite i posaljite mail da vam odgovorimo 😂
Evo sada me neki agenti povremeno zovu pa uz priču znaju i gde sam trenutno na terenu i na kom poslu, pa mi kažu da nije problem ni da dodju tu u kafiću negde pored mog posla 😉

Ako su tebe ubedili da je to sto mislis normalno stanje stvari, mene nisu.
Opusti se, ne moraš da se seliš u Borču da bi shvatio da nisi u pravu. Hajde da se nađemo sutra u Borči i hvatamo 95 do Ušća. Ako je manje od 45 minuta ti vodiš na večeru mene i svakog sa ovog foruma ko je voljan da se pridruži. U suprotnom, ja vodim na večeru. Dogovor?

Nedeljom ja iz Paviljona stignem do Borče za 35 min maks. Sa sve sitnu dečicu 😂
Ma lagano, ja volim da ljudima primerom ukažem kada greše. Doduše, pre ove debate oko vremena putovanja, ovaj dečko je tvrdio da ne bi razmatrao Borču jer mu Pančevac ne deluje bezbedno 😅 tu vec nemam kapacitet da ga ubeđujem u suprotno.

Opusti se, ne moraš da se seliš u Borču da bi shvatio da nisi u pravu. Hajde da se nađemo sutra u Borči i hvatamo 95 do Ušća. Ako je manje od 45 minuta ti vodiš na večeru mene i svakog sa ovog foruma ko je voljan da se pridruži. U suprotnom, ja vodim na večeru. Dogovor
Pridruzio bih se. Taman da nas vodi u Lolu. 😊

Opusti se, ne moraš da se seliš u Borču da bi shvatio da nisi u pravu. Hajde da se nađemo sutra u Borči i hvatamo 95 do Ušća. Ako je manje od 45 minuta ti vodiš na večeru mene i svakog sa ovog foruma ko je voljan da se pridruži. U suprotnom, ja vodim na večeru. Dogovor?
Ne mora bate, verujem ti 😀
Ma lagano, ja volim da ljudima primerom ukažem kada greše. Doduše, pre ove debate oko vremena putovanja, ovaj dečko je tvrdio da ne bi razmatrao Borču jer mu Pančevac ne deluje bezbedno 😅 tu vec nemam kapacitet da ga ubeđujem u suprotno.
Kako bese, covek koji drzi macetu pored jastuka je glup svake veceri, osim jedne 😀

Vrh