Šta je novo?

Cene nekretnina

Kad se to izgradi zivecemo u Borci sta je problem. Ali nece to skoro.
Eto ti ideja za ulaganje, znaci Borca ce biti super lokacija, ako ne prestane da radi Pancevac u medjuvremenu.

AFI Europe koji je gradio Airport city je sagradio AFI Zmaj u Zemunu, a u Zemunu ima puno parcela pored autoputa gde mogu da se prave poslovne zgrade. Sama blizina autoputa je odlicna za takve projekte. Ako ponude manje cene izdavanja, a ponudice, ljudi ce prebaciti firme tamo da bi smanjile troskove.

Mozes da se slazes ili ne slazes, ja pikiram NBG/Zemun za stan, ako pogresim, pogresio sam, sta da radim.
Ne diraj mi Borču, na Zrenjaninskom, Pančevačkom i inače na levoj obali već ima puno firmi, a biće ih i još više, jer najveći logistički centar biće kod Kovilova, a ima dovoljno mesta za gradnju.

Ja u startup necu da idem ako menjam posao, a sve korporacije su na Novom Beogradu I tamo ce i ostati. Mogu samo da beze ka Zemunu, ali na stranu ka centru nece. U centru nemas prostor gde ces da smestis 100 ljudi na jednom mestu, tako da su sanse da radim u centru mizerno male.
Jetbrains je uzeo čitavu zgradu u Bulevaru, Yandex celu zgradu u K Districtu, Grid Dynamics najveci deo zgrade u Tri Lista Duvana (ugao Bulevara i Kneza Milosa), nekoliko manjih firmi je u Bigzu i Skyline-u...naravno vecina tech kompanija je jos uvek na NBG ali daleko manje nego pre 5-6 godina kada su svi bili ili u Airport Cityju ili u koridoru Milutina Milankovića. Za 5-6 godina mislim da ce gradska strana doživeti mnogo veću ekspanziju.

I ja sam to shvatio za taj prvi stan.
Ne znam taj deo Beograda, verovatno sam nekoliko puta prolazio kolima tuda uz uključenu navigaciju pa nisam toliko obraćao pažnju.
Geografaki gledano putem Google earth mi se svidja.
Jel ima tamo novogradnja i koliko se kreće cena u tom delu?
Stan ima dva parking mesta - ne znam da li to znači da je uračunato u cenu?
Imas Banovo Brdo residence, oko 3000 je kvadrat, mozda je sada cak i oko 3300, posto su pri kraju 3 zgrade, top kompleks, imas onda novu zgradu koja je 150 metara od ovog kompleksa, 3 ili 4 sprata svi stanovi su 100+ kvadrata, pa onda na 300 metara odatle, jos jedna nova zgrada, sace biti useljenje, pa onda nekih 700-800 metara dalje, iznad pijace jos jedna nova zgrada, zavrsena je ja mislim pre nekih godinu dana, pa nizbrdo kad ides prema Sumarskom fakultetu imas 2 nove zgrade i jos par koje se grade, imas i dosta projekata koji su na donjem delu Banovog Brda i kod Hipodroma, ali nije tu lepo kao na samom Brdu i u Golf naselju i Filmskom gradu

Vrh