On je uzeo za sebe, jer je podstanar koliko sam shvatio, tako da nema tu prodaje, jedva čela da se useli.
Realno vas dvojica treba da radite zajedno obojica ste u istoj branši(malo je zeznuto jer ste i ovde na forumu al šta sad).
Ja prodajem zemlju na Zlatiboru, a oglasiću ovih dana i stan u kojem živim, pa to jest i verovatno u podstanare na NBG kao što sam i pisao, ako neko hoće da me ugosti može dm/pm

Dvosoban/trosoban na NBG sredjen sa jednim parking mestom, to jest treba mi 2 parking mesta na otprilike godinu dana, što se mene tiče ne moramo ni da se vidimo, napravimo Ugovor i firma plaća stan imam primerak Ugovora kada sam to radio za kolegu.
Ili da dam u komenzaciju to zemljište na Zlatiboru koje prodajem za 2 god boravka u stanu(svakako ću i da ja odem, dati nekom kolegi) ali da su plaćeni računi(već pregovaram

), meni je oglašeno za 17k eur i zvali su me neki advokati od Albanaca pa nisam hteo da im prodam, neka ženica bi htela kao njeno doživotno jer nema kome da ostavi posle pa da je manja cena, da ne zamaram...