Šta je novo?

Cene nekretnina

Polomi se satima davajuci alternative i lepse predloge / rendere i opcije koji nisu kiceraj i koji ce stilski da izdrze zub vremena drugarici kojoj pomaze oko stana da bi ova samo posle nedelju dana rekla "e videla sam kod drugarice ovo: i slika nekog kiceraja, hocu tako da odradimo".
Dzaba sve to ... Postoje neki preduslovi da bi se razlikovalo lepo od ruznog nevezano za nivo obrazovanja.

Poslednja izmena:
Ukusi jbg. Meni je onaj stan korektno uradjen za taj stil. Uvek može bolje i uvek može jeftinije.

Ukusi jbg. Meni je onaj stan korektno uradjen za taj stil. Uvek može bolje i uvek može jeftinije.
Stan je uradjen korektno ali daleko od bilo kakvog luksuza. Ono sto je suludo je da se prodaje po ceni od 7500 eur po m2. Na osnovu vizuala, rekao bih baš lep stan za Sunnyville.

Nije tesko izbeci uopste, nego monkey see monkey do
A arhitekte realno briga ako ne rade za sebe ili portfolio sve dok je klijent zadovoljan, evo gledam na osnovu moje devojke i koliko to zna biti nezahvalno.

Polomi se satima davajuci alternative i lepse predloge / rendere i opcije koji nisu kiceraj i koji ce stilski da izdrze zub vremena drugarici kojoj pomaze oko stana da bi ova samo posle nedelju dana rekla "e videla sam kod drugarice ovo: i slika nekog kiceraja, hocu tako da odradimo".
А шта друго и очекивати? Код нас (а и шире на Балкану) се сваких 40-50 одина потире оно претходно. Биолошки, пре свега, а онда идеолошки, културно, и политички. Не стигну да одрасту генерације које ће пренети искуство и лепоту традиције, не мислим само на локалну, него било коју, али која је проверена и потврђена овде. Нема тога који је оставио своје богатство да га виде и осете праунуци, а ретко и унуци. Малограђанштина и снобизам једини успевају у таквим условима. Такво је поднебље, или геополитички положај, или судбина, или...

Stan je uradjen korektno ali daleko od bilo kakvog luksuza. Ono sto je suludo je da se prodaje po ceni od 7500 eur po m2. Na osnovu vizuala, rekao bih baš lep stan za Sunnyville.
Cena je uzmi ili ostavi, korektno (da kažemo srednje, znači ne jeftino i ne lux lux i bar je sredjen skladno, a ne nabacano) sredjen stan na dobroj lokaciji. Veći krševi se prodaju za 4-5k po m2. App cene pa ko voli nek izvoli.

Tako je i Leoni demantovao da nece biti otkaza
Pa smo nakon par meseci dobili ovo
Ti si ko ovi penzioneri. Oni veruju svemu sto vide na TV-u, ti verujes svemu sto procitas na internetu. Gde ima dima, ima i vatre, nije bez razloga krenula ta prica o dovodjenju radnika.
Nema potrebe da se nekome pravdaš. Svako ko ne brani intresne sfere vlastelina za nadoknadu i ima dva grama mozga jasno mu je šta se događa.
I da bude i 20 radnika samo kao test, za par godina ce biti pola proizvodnje to je jasno.
Privatne kompanije nisu državna služba. Njih zanima samo profit.
Ako za 1000 radnika u tom Fiat-u nadju matematiku gde mogu da uštede 100e po radniku (i obezbede smeštaj) odnosno 1,2-1,4 miliona evra godišnje, valjda je jasno šta će se dogoditi.

Poslednja izmena:
Koliko vidim, svi ovde žive u nekim deluzijama ili u milionskim vilama u Kaliforniji.
Sve je kič, ništa nije po ukusu, sve je bzv. Samo je cena odgovarajuća jer mora da bude odgovarajuća😁. I baš se dešava kod svih da imaju nekog drugara ili više njih koji su baš sad kupovali stanove od 500k+ ili oni sami gledaju 😁

Poslednja izmena:
moras da promenis drustvo sale, da bi se digo na visi nivo. ovako moras da slusas tudje price o realnostima nekim koje su ti daleko.

moras da promenis drustvo sale, da bi se digo na visi nivo. ovako moras da slusas tudje price o realnostima nekim koje su ti daleko.
Moram da upoznam te vlasnike bot centra sa kojima su svi počeli da se druže 😁.

Nastaviću ja ipak poznanstva sa 1% najplaćenijim ljudima u Srbiji. Za ova poznanstva i druženje od 0,3% ipak nemam želudac.

Moram da upoznam te vlasnike bot centra sa kojima su svi počeli da se druže 😁.

Nastaviću ja ipak poznanstva sa 1% najplaćenijim ljudima u Srbiji. Za ova poznanstva i druženje od 0,3% ipak nemam želudac.

nema potrebe da skracujes svoj potencijal. vidim da ga imas na pretek.

Nema potrebe da se nekome pravdaš. Svako ko ne brani intresne sfere vlastelina za nadoknadu i ima dva grama mozga jasno mu je šta se događa.
I da bude i 20 radnika samo kao test, za par godina ce biti pola proizvodnje to je jasno.
Privatne kompanije nisu državna služba. Njih zanima samo profit.
Ako za 1000 radnika u tom Fiat-u nadju matematiku gde mogu da uštede 100e po radniku (i obezbede smeštaj) odnosno 1,2-1,4 miliona evra godišnje, valjda je jasno šta će se dogoditi.
Šta je rešenje Sale, da se FIat zatvori i ode u jeftiniju zemlju jer nas ubi prejaki minimalac ili da se dignu plate da se ne bi zapošljavali migranti?

Vrh