Ovo je ziva istina. Zato ako se i uzima nesto za vikendicu, onda treba da bude blizu i koliko toliko u civilizaciji, bas zbog tih lopova. Ako ti je vikendica izlovana, ima da je zeznu za dva dana koja nisi tu. Meni je selo na 3h voznje od Beograda, tako i ako bih uzimao nesto, ne bih isao duze od 1h voznje. Ne patim za kućom, stavise jedva sam cekao da se odselim u grad. Na selu u kuci se svaki dan nesto radi. Cak i kada pada kisa ima posla da se izmisli. To mi se smucilo bukvalno. Ali tako za vikend da odem negde da se ne cimam puno, to mi je okej.
Ako se izracuna sve, onda recimo imas recimo u teoriji najvise 5 meseci lepog vremena, ako svaki vikend ides negde to je 20 puta godisnje, znaci 40 nocenja.
40 nocenja za 50e imas da biras prenociste, a to je 2k evra. Za vikendicu treba da das 40k recimo. Plus ces svaki vikend da budes na novom mestu koje je ocisceno i unapred sredjeno. Znaci za 20 godina ce da ti se isplati vikendica, plus obaveza. Jako se ne isplati ako covek razmisli. Pricam o koriscenju iste, ne o investiciji.
E sad ako zena kaze da hoce vikendicu, onda ko sam ja tu da se mesam