u slučaju poskupljenja stanova, cena bi trebala da raste.
Sam je rekao da ima agenciju za nekretnine pored 10 nekih drugih biznisa. Jedino ako je i za to trolovao, al nebitan je.Kakvo površno tumačenje veoma korisnog gostovanja dve relevantne osobe. Vradovic nije agent za prodaju nekretnina
Pa tebi je prodaja stala jos u januaru, pa evo po izvestaju je promet najveci do sada, ali to je verovatno stimovani izvestaj.Lepo kažu neki projekti su otkazani trenutno, a neki privremeno zaustavljeni (kupci finansiraju izgradnju). Na 45 minuta kaže da su strani kupci 1%, (toliko o najezdi Rusa). U svakom slučaju navijam za dalju stanogradnju...ali u slučaju manjka stanova i poskupljenja stanova, cena bi trebala da raste, ipak ne zaboravite da su sve pare utučene u nekretnine, a da je velika kriza pred nama, koja nas je tek zakačila. Ja koliko vidim prodaja je stala, osim one trange frange, gde se proda manji stan i kupi veći, ili proda imanje i obradiva zemlja zarad stana. Perači su obezbeđeni sa stanovima u toj meri da sada kupuju jahte i zemlju. Čovek je u NS na jednom stambenom kompleksu iskeširao za 10 stanova odjednom bez da ih pogleda...danas je taj kompleks više nego poluprazan...za prva tri meseca 2022 izgubljeno preko 30 hiljada ljudi, a navodno došlo 30 hiljada Rusa.
Preglupa emisija. Klasična botovska. Rekao bih da je površan onaj koji ju je okačio.tldr; Malo kukali zbog poskupljenja, cene ce da rastu, kupujte sto pre.
Iskreno nisam ni ocekivao nista drugo nakon sto sam cuo cime se bave - Vradovicev kolega i menadzerka gradjevinske firme.
pa kako je to pravno moguce z aone koji su vec platili?Gde je dim tu je i vatra. Nasi investitori i gradjevinari po uzoru na slicne inicijative u EU traze modalitet da povecaju cene vec ugovorenih a neizgradjenih projekata. U prevodu ako ste pazarili stan ili to ucinite u buducnosti cena nece biti fiksna dok ga ne isplatite 100%. Uskladjivace se sa indeksom rasta cena gr.materjala i energenata. Pametno, zar ne ?