Slazem se, ali sto se mene licno tice, ja sam u korporaciji. Vise ne bih zeleo da radim za manje firme (koje su vecina u centru). A i ako menjam, sve korporacije su na NBG. Zato sam izabrao Zemun za kupovinu.jeste, ali takodje moze da se desi da promenis posao ne dao bog
Iskreno, ne sećam se gde je to kupio stan, ali Novi Beograd svakako nije više prosek.Pitanje je jednostavno - ako top 1% po primanjima moze da priusti i kupuje stanova na lokacijama koje su prosek, sta mozes da konstatujes u vezi sa tim ko kupuje na lokacijama koje su top 1% i gde treba da kupuje prosek po primanjima?
Bogami u bivsoj SFRJ je Nbg bio nedodjija, ko se seca vremena kad nije bilo ni bulevara Zorana Djindjica, kada je pored pruge bila pustinja... Nbg je bio poluizgradjen i imao je laskave nadimke tipa 'kolektivna spavaonica' i sl... poslovne zgrade su bile izuzetak. Popularnost stice tek sredinom 2000-ih, dobijamo prvo Merkator 2001, pa posle i Usce, Delta City... Odjednom i blokovi postaju 'fensi', pa krecu cuvene novogradnje. Tako da ne bih rekao da nije bio prosek u bivsoj SFRJ, bukvalno na prvi pogled razlikujem starosedeoce od dodjosa.Iskreno, ne sećam se gde je to kupio stan, ali Novi Beograd svakako nije više prosek.
Ćak nije bio prosek ni u bivšoj SFRJ.