Šta je novo?

Cene nekretnina

Ja ne znam šta ti kuvaš kad ti mirisi smetaju?:)) Obično kad se kuva ti mirisi prijaju a ne da moraš da luftiraš sobu od smrada? Pa šta ima lepše nego kad se krčka polako žuta supa 2-3 sata. Pa taj miris je predivan.
Ako meni ne smetaju(a ne smeta sem ribe npr) ne znači da ne smetaju nekom drugom plus što kaze sutraw uvuče se u nameštaj ako se ne luftira (luk, riba... zna jako da zamiriše), nije baš ni cilj da ti odeća miriše na zapršku ili na ribu. Možemo sad da trubimo do besvesti da li miriše prijatno ili neprijatno ali jasno je svima šta se htelo reći.

Ovaj što im piše objave ni sam sebi ne veruje

factos.PNG

Zdravije nego one hemikalije koje se koriste za ,,mirišljav,, i čist stan.
Problem je ako stvarno ne prijaju mirisi osobama, spremanje ribe i tako toga.
Meni je inače koncept open space to jest dnevna sa kuhinjom odličan i uvek bih gledao da ih spojim ukoliko su odvojeni.
Tast na primer insistira na odvojenu kuhinju i prilikom sada projektovanja njegove kuće to mu je bio jedan od uslova.
Старији више воле одвојену кухињу, из разлога које су овде наводили неки чланови, а и ја сам такође одрастао тако. Међутим, кад смо купили жена и ја овај стан, пре више од 20 година, распоред је био такав да смо од кухиње направили једну праву собу (уз мало проширење). Због тога је нова кухиња постала један простор са трпезаријом и дневном собом, одвојена само радним пултом и неким вертикалним елементима. После сам видео да је то постао тренд у модерном становању. Што се мене тиче, ниједном се нисам покајао, напротив, мислим да има много предности и сад бих само тако и тражио (или адаптирао). Да, имам добар аспиратор, цеви сам спровео у оџак, а такође имам и један уградни вентилатор који је до плафона и покрива цео простор, те одводи оно што аспиратор не ухвати. Никад нису остали мириси дуже него што ручак траје.

Ja sam odrastao u kući koja je bila "openspace", a kuću je pravio moj deda :) Tako da nije baš ni da svi stariji gotive odvojene kuhinje.

Ja sam odrastao u kući koja je bila "openspace", a kuću je pravio moj deda :) Tako da nije baš ni da svi stariji gotive odvojene kuhinje.
Moglo bi se reći da ti je deda bio jedan od vizionara što se toga tiče, uvek imaš takvih u generaciji koji se izdvajaju.
A od nekih koji se izdvajaju uvek počinje neki novi pravac.
Kod njih je bio trend i normalno da se ima odvojena kuhinja.
Društvo ne bi napredovalo ako ne bi neki studenti bili pametniji od svojih profesora/mentora. 😉

Moglo bi se reći da ti je deda bio jedan od vizionara što se toga tiče, uvek imaš takvih u generaciji koji se izdvajaju.
A od nekih koji se izdvajaju uvek počinje neki novi pravac.
Kod njih je bio trend i normalno da se ima odvojena kuhinja.
Društvo ne bi napredovalo ako ne bi neki studenti bili pametniji od svojih profesora/mentora. 😉
I niko komunista nije bio..i svi su slavili slavu...
Jeste

Nemojte da izvrćete nešto trivijalno, moj deda je prvi imao u okrugu solarni panel da greje vodu na vikendici 😉

Vrh