Šta je novo?

Cene nekretnina

Možda je neko prodao porodici pa fingirao cenu da plati manji porez?
Ima bas dosta takvih sa ogromnim razlikama, pa mi nejasno.
Nebitbo sve to - ocu da kazem da cak i ove cene koje vidimo nisu realne jer ima uvek bas tona anomalija i tih nekih cena koje nemaju veze sa zivotom na mapama.

Kada bi se uzeo uzorak iz različitih gradova sa različitih mesta i odneli na analize(u različite Institute) pod navedenim drugim mestom uzorkovanja svašta bi se otkrilo...
Sećam se profesora koji je bio zadužen i glavni Nadzor nad tim sistemima prečišćavanja, koji nam na 1 ili 2 godini faksa govori svima javno u amfiteatru kako jeste to na papirima ispravno i prošlo je analize, ali ja ne pijem 30 god vodu sa česme 😉
Nije ni flasirana dobra, mikroplastika.
Jedno vreme sam pio i uvek je imala bljutav ukus, jer volim da pijem na sobnoj temperaturi.
Pogotovo je problematicno u letnjim mesecima gde je drze ko zna gde, a dovoljno je da malo bude na suncu i da ispusti tonu mikroplastike.
Ima likova koji piju ledenu i oni nista ne osecaju, mada kad je ledena mogu svakakvo djubre da piju i da ne osete.
Sad pijem cesmovacu, ali sa filterom i to mi je najbolja kombinacija.
Plus ne teglim balone, a i ne zagadjujem prirodu, 3 prednosti.

Nebitbo sve to - ocu da kazem da cak i ove cene koje vidimo nisu realne jer ima uvek bas tona anomalija i tih nekih cena koje nemaju veze sa zivotom na mapama.

Goranov sajt ima filter za anomalije, pa kod njega je možda preciznija prosečna cena

Malo malo pa pitaš isto :) rekli smo već nekoliko puta, kompenzacija, pola keš pola ruke, izbegavanje poreza... ima tih primera.

Malo malo pa pitaš isto :) rekli smo već nekoliko puta, kompenzacija, pola keš pola ruke, izbegavanje poreza... ima tih primera.
Jasno, samo se svaki put zgranem da ima toliko i da to bude preko 3 puta razlika, a samim tim onda i ta prosečna cena je od tih anomalija nerealna.
Plus sto mi je najcrnje, ne vidjam ni te neke koje nema vise na oglasima a nema ih ni ovde prodatih. Kapiram da nije islo pa ce da ponude opet za koji mesec po jos vecoj APP ceni.

Vrh