Šta je novo?

Cene nekretnina

Zamisli nece ni u Beogradu svi da kupe stan na Karaburmi koja je dosta jeftinija u odnosu na ostale delove grada, a nije bogu iza nogu. A ima sasvim pristojnih delova Karaburme.
Sem toga nisam ozbiljno ni razmisljao o kupovini jer mi za sada ne treba, otom potom.
Dodji sada u Stokholm da vidis cene. Na kraju cete da me naterate da napravim video snimke sa uporednim pregledom cena stvari koje se najcesce kupuju. A mozda je vreme da napravim i yt kanal kao onaj gasterbajter iz Engleske.
Ko te to tera? Sam dolazis i sam pokreces pricu o Stokholmu, vec ko zna koji put, bez novih podataka, samo jedno te isto. Beli Labud je tako o Zlatiboru pa na kraju dobio ban, a Zlatibor je bar u Srbiji.

Pustimo mi Švedske, i Nemačke svi znamo da je tamo finansijski bolje, ali struja našeg neba ne greje tako jako tamo. Frljamo se ciframa od 2500 do 10.000 e/m2 za stan, dok drugi najveći grad u Srbiji nema vode, a i kada ima puna je crva, a u najboljem slučaju prepuna hlora. Privatizacija vodovoda je pred nama, i naftna kriza (doduše kratka), ali svakako još uvećane cene goriva, koje će opet da dignu sve troškove, i proizvode. Kao što vidite na drugoj strani je pumpanje cena kvadrata. Opšta potrošnja pada, novac se iznosi iz države krišom, pacovi se spremaju da napuste brod koji tone. Ipak trajaće ova igranka dok ne ode eps, nis.

Vrh