Pozdrav svima, nisam stigao da ispratim sta ste sve pisali pa sigurno jace od mesec dana ali eto, dosta toga se izdesavalo, pogotovu sa ovom krizom koju imamo trenutno i hvatam se za poslednje o cemu se pisalo i da, moramo znati da svaki protest koji imamo utice itekako na ekonomiju i pricalo se vec o tome da su investicije usporile, da niko ne zeli da ulaze u zemlju koja je trenutno u riziku i da treba da imamo na umu da ako se kojim slucajem dese promene, nece nam biti kratkorocno bolje, vec zapravo gore. Dobra analogija je alkoholicar koji prestaje da pije, prvih nedelju dana ce biti haos i tesko i onda krece oporavak. To je ono sto vidim trenutno ako se nastavi ovako a deluje mi da se ne smiruje. Ja sam uspeo na kraju ipak da odlozim kupovinu nekretnine zato sto jednostavno ne znam sta ce se desiti, to sam pre svega hteo da uradim na osnovu globalnih vesti ali sa ovim sto se trenutno desava i kod nas, to me je jos vise ubedilo da odlozim za neko vreme.
Ta faza otreznjavanja je faza koja mene trenutno brine i jednostavno moram videti kako ce se to odigrati.
@Suzuman vidim ti ode u programere