StariPosmatrač
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.09.2018.
- Pohvaljen
- 3.273
Aha, izvinjavam se, to je kad ne čitam kako je bog reko...
![]()
Uhapšen Nemanja Stajić, bivši sekretar za legalizaciju u Beogradu, u toku i hapšenje investitora
Bivši sekretar Sekretarijata za poslove legalizacije u Beogradu Nemanja Stajić uhapšen je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je odobrio ozakonjenje niza nelegalno izgrađenih objekata, prenosi Nova.rs.www.danas.rs
Sta bi sa ekonomski tigar ekipom? Nesto se ne javljaju...Valjda ćemo dočekati da uhapse i nekog ko nije muljao sa nekretninama...
Ma sprdam se, to je nemogućeee.
Nije u mom domenu da odgovaram na takva pitanja.Sta bi sa ekonomski tigar ekipom? Nesto se ne javljaju...
Ko je ekonomski tigar ekipa?Sta bi sa ekonomski tigar ekipom? Nesto se ne javljaju...
možda vradović?Ko je ekonomski tigar ekipa?
Pusti saradu bato, to je svima jasno - no ovde je sve ono sto pisem godinama ZASTO CENE IDU GORE iako dosta toga nema smisla. DA naravno ima i drugih faktora, Rusi, inflacija, gastosi - ali ovaj je jako bitan.Ma ovo je šarada. Grčić već na slobodi inače
Pojima ti nemaš...jmbgPa možeš da imaš račune u više banaka...
Zasto idu u celom svetu na gore? Svi odlucili da prepisu od sns model?Pusti saradu bato, to je svima jasno - no ovde je sve ono sto pisem godinama ZASTO CENE IDU GORE iako dosta toga nema smisla. DA naravno ima i drugih faktora, Rusi, inflacija, gastosi - ali ovaj je jako bitan.
Sve su radili na tome da dodje do skoka jer im je to glavna kombina.
Ok batice krali su i ranije i da rasle su cene od 2008 do 2011. I gle čuda kad su otisli od 2012te krenuo pad (kad su otišli sa vlasti)... Ima naravno ko sto sam rekao i drugih faktora al taj je jako bitan.Zasto idu u celom svetu na gore? Svi odlucili da prepisu od sns model?
Sns je samo deo koji se okoristava o svetsku ekonomsku situaciju i grabi priliku.
Zasto nisu cene rasle 2008 -2014? Tad se nije lapalo? Nije bilo stanova u izgradnji koji su 5x prodati? Evo ti primer koji licno znam, visoki funkcioner opstine Ruma iz ds godina je za vreme funkcije napravio 3 kuce u rumi, svakom sinu po jednu, doduse polovicno jer nekim cudom posle nije bilo sredstava.
U to vreme cene su padale...
Zasto da pominjem predsednika opstine palilula koji je vec spomenut ovde kada je on vec spomenut ovde?Ok batice krali su i ranije i da rasle su cene od 2008 do 2011. I gle čuda kad su otisli od 2012te krenuo pad (kad su otišli sa vlasti)... Ima naravno ko sto sam rekao i drugih faktora al taj je jako bitan.
Ne bih se mnogo zadržavao i raspravljao na forumu samo sam hteo da podelim onaj link.
Čudo nisi spomenuo precednika opštine Palilula koji je vec spominjan ovde.
I koliko se znalo da mora se da po kvadratu.
I isto namešten jer nije delio kolač kako treba.
Malo si tu nesto izmesao timeline, u zelji da dokazes tezu koja ne stojiOk batice krali su i ranije i da rasle su cene od 2008 do 2011. I gle čuda kad su otisli od 2012te krenuo pad (kad su otišli sa vlasti)...
Tacno je da je legalizovao ono sto nije trebalo, ali to zapravo dize ponudu.@shadestudio @Defke
Ok jel imate odgovor onda kako to utice na cene, kad glavni lik za legalizaciju tih 200 000 stanova koji stoje jos od pre 2014te - idalje ne legalizuje (te ne raste ponuda) dok od svoje bratije završava odma po izgradnji?
Ovo nije jedan Žika, Mika koji je sagradio 3 kuće u Rumi.
Ok za 2008 nisam tad pratio bio sam klinac. Po onome sto sam video, ozbiljniji pad je krenuo 2011 na 2012tu mozda sam pobrkao. No ovi su se bas zabahatili ko niko pre a i imaju vec dugo dugo vlast.
No mozemo do sutra tako se prepucavamo na forumu. Ako vi ne vidite problem u tome da glavni bata za legalizaciju tako jaaako petlja, i da ovi ostali opštinari imaju po toliko stanova (i to je samo delić onoga sto je izaslo u javnost) ne vredi raspravljati. Sve ste u pravu![]()
Bato legalizovao je nekolicinu svojih a sprecio i usporio legalizaciju 200 000 tudjih nelegalizovanih i samim tim ograničio ponudu hahha o čemu pričamo?Tacno je da je legalizovao ono sto nije trebalo, ali to zapravo dize ponudu.
To da nije legalizovao ono sto treba je nesto sto si ti dodao da bi napravio tezu, isto kao i sa rastom cena u 2008-2011.
Znaci iz onoga sto za sada znamo, lik je zapravo povecao ponudu, ti si to nekako pretvorio u dokaz smanjenja ponude. Kako to utice na cene?
Fixed that for you. Da, zaista ne znam o cemu pricamo.Bato legalizovao je nekolicinu svojih asprecio i usporio legalizaciju 200 000 tudjih nelegalizovanihi samim tim ograničio ponuduhahha o čemu pričamo?
Pa 2008. kao sto se vidi na grafiku. Ovo kad je u periodu 2008-2011 svaki bar manji od prethodnog, to se strucno zove pad. I sad pogledaj svoju originalnu izjavu:A evo grafika koji sam video pa mi reci kad je beše krenuo pad?![]()
Ok batice krali su i ranije i da rasle su cene od 2008 do 2011. I gle čuda kad su otisli od 2012te krenuo pad (kad su otišli sa vlasti)... Ima naravno ko sto sam rekao i drugih faktora al taj je jako bitan.