shadestudio
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.05.2019.
- Pohvaljen
- 4.054
Pa nije neopravdana jer samim tim sto imas 300k, jasno ti je da su male sanse da si jedina sa tolikim novcem.pa nismo na Menhetnu da li da dajem pola miliona za pristojan porodican stan u Bg ,nije kao da ocekujem nerealno za cenu koju sam navela . Pre par godina sam mogla 2 stana takva da kupim za taj iznos .Razumem da su cene nerealne ali se prosto pitam da li ljudi zaista imaju toliko para kada je potraznja tolika . Inace inicijalno smo krenuli sa gornjom granicom oko 230k pa smo je pomerali na gore jer je situacija uzasna prosto i neopravdana ...
Cene jesu velike, ali i pre par godina su te duplo manje cene bile velike u tom momentu. Ja sam 2020 kupio po 2500 novogradnju na Nbg, i tada je 2500 bilo nezamislivo puno za prosecnog coveka, kao sto je danas 4000. Ali i tada je ocigledno bilo ljudi koji su to kupovali pa odrzali takve cene.
Zasto bi se cudila da li ljudi imaju toliko para, malo je to pretenciozno, kao da se hoce reci da samo ti imas toliko para i nije ocekivano da i drugi imaju.
Nbg i centar Bg su mesta najvece ekonomske aktivnosti, najvecih plata i najskolovanijeg kadra, tako da nije nista cudno sto na tim mestima u borbi za stan ucestvujes sa dobrostojecim slojem. Ako odes u Pazovu, neces imati taj problem.