Sve zavisi kakva je osnova stana i kakav je manevar jedino bio moguc.Moj je iste strukture a samo par kvadrata veci i iskreno dosta komfornije deluje. Nije nemoguce u tu kvadraturu smesitti sve, samo je ovde izgleda neko pregradjivao lose.
Ja ne kontam kupovinu od 300k bez garaze, iskren da budem.Taj stan je prodat samo jos uvek ne zvanicno kao i jos 1 u istom bloku ali oglasi stoje dok ne zavrse papirologiju i sve bude zvanicno kako sam razumela
Odličan stan i dobije se i opremljen, eto fali još to parking -garažno mesto...Sta fali ovom stanu npr u tom budzetu?Blok 24 - Arena - Super Vero ID#1707
U prilici smo da Vam ponudimo stan na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Novom Beogardu, troiposoban LUX stan u Bloku 24, u neposrednoj blizini Beogradwww.halooglasi.com
Inace ja sam za 270k kupio novogradnju od 80ak m2 i na to cu imati povrat PDV-a na NBGD, tako da prica da se ne moze naci nesto za 300k je stvarno suluda.
Racunam da sa budzetom od 300k bi vec bili stanovi od 90+m2 u tim novogradnjama.
New Minel, Kvart64, Mazda oni drze otprilike slicne cene i tu sigurno ima stan za taj budzet u novogradnji, a starogradnje ima jedno 50+ stanova na NBGD koji su 3.5-4.0 sobni.
Situacija je takva danas da potrebu za garažom ne bih nazvao razmaženošću, računajte samo 10-15 minuta traženja parkinga, pa plus 10-15 minuta pešačenja do stana (plus šta kad se dolazi iz veće kupovine sa kesama i sličnim), ajde sad i nema nešto snega al kad udari još 10-15 minuta da se isti očisti sa auta, plus kako je sve načičkano mene su 2x kačili drugi automobili na parkingu pa trošak novca i vremena na saniranje istog kad se sve to sabere baš je dosta izgubljenog vremena. Ovo pričam za Nbg, situacija u centru i vračaru je još gora. Ne bih se vraćao na život bez garaže nikako.Odličan stan i dobije se i opremljen, eto fali još to parking -garažno mesto...
Zato mi se i novogradnje svidjaju jer imaju podzemno parkiranje i liftom se dodje do stana, ovako treba uspeti kupiti garažu u blizini u starogradnji, mada nije presudno, možda smo se razmazili previše...
Slažem se, ali evo iz mojih primera u kompleksima(novogradnja) uvek ima dosta komšija koji izdaju parking mesto i u viber grupi stanara i na oglasnoj tabli u zgradi.Situacija je takva danas da potrebu za garažom ne bih nazvao razmaženošću, računajte samo 10-15 minuta traženja parkinga, pa plus 10-15 minuta pešačenja do stana (plus šta kad se dolazi iz veće kupovine sa kesama i sličnim), ajde sad i nema nešto snega al kad udari još 10-15 minuta da se isti očisti sa auta, plus kako je sve načičkano mene su 2x kačili drugi automobili na parkingu pa trošak novca i vremena na saniranje istog kad se sve to sabere baš je dosta izgubljenog vremena. Ovo pričam za Nbg, situacija u centru i vračaru je još gora. Ne bih se vraćao na život bez garaže nikako.
Novi Sad i Beograd su prilicno nebo i zemlja trenutno, ima u Beogradu u novogradnjama da ljudi izdaju parking mesta i slazem se da za kupovinu novogradnje ne treba odlagati zbog toga, doduše starogradnja ne može da se nadje ni mesto za izdavanje ni za kupovinu. Ono što i videh da imaju kao mesta često su nestandardna npr. mesto 2x5m gde moderni veći auto ne može ni da stane.Slažem se, ali evo iz mojih primera u kompleksima(novogradnja) uvek ima dosta komšija koji izdaju parking mesto i u viber grupi stanara i na oglasnoj tabli u zgradi.
Mislim da je bilo po 3-4 oglasa uvek, kako za izdavanje tako i za prodaju.
Tako da ako se nema trenutno za kupovinu i garažnog-parking mesta ne treba odlagati kupovinu stana zbog toga, može da se izdaje pa i u budućnosti i kupiti.
Za starogradnju stvarno zavisi od lokacije i kvarta, pronalaska garaža itd...
Ok kod vas u Beogradu mislim da je lošija situacija sa parkingom za razliku od NS-a. Ovde se ipak nadje parking mesto i biciklom se može skoro sve...
Možda je nekad bila luksuz, danas je baš potreba. Ja bez garaže na Karaburmi hoću da poludim nekim danima. I to što kaže @dr.optimus, stalno te kače, zagrađuju itd. jer nema dovoljno mesta.
Da, te garaže su pravljene u doba kada se vozio Yugo, Stojadin, Fića, Reno 4 itd..pa su tada bile adekvatne i gde veći moderniji automobili ne mogu da stanu.Novi Sad i Beograd su prilicno nebo i zemlja trenutno, ima u Beogradu u novogradnjama da ljudi izdaju parking mesta i slazem se da za kupovinu novogradnje ne treba odlagati zbog toga, doduše starogradnja ne može da se nadje ni mesto za izdavanje ni za kupovinu. Ono što i videh da imaju kao mesta često su nestandardna npr. mesto 2x5m gde moderni veći auto ne može ni da stane.