Šta je novo?

Cene nekretnina

Zavisi šta je kome pristojna lokacija. Meni su, na primer, zgrade u Omladinskih brigada(i dalje ka Belvilu, uključujući i njega) ne baš pametna lokacija za život, a koštaju.

Šta ćeš Sale, mi kad imamo rasipamo neštedimice, kad nemamo ćutimo i trpimo - za drukčije ne znamo 😅
Nije važno šta se radi važno da se preteruje. Zato uvek popijemo po nosu.
Elem, kao što sam pričao o implikacijama, sve češće ćete slušati i videti ovo u svom okruženju:
Radnici otišli. Zameniće ih pakistanci. Sledeći su ovi malo umniji. Ko će njih da zemeni? Upwork

Ja malopre svratio u Stepin vajat na preljskavicu, sve Azijati, čak i roštilj majstor…može pomfrit 🤣ne znam sto, verovatno do mene, ali pljeskavica mi nije bila toliko dobra…ide nova era…nekima će da se svidi, nekima će dobro da dodje, a nekima i neće…ebi ga…

Nije važno šta se radi važno da se preteruje. Zato uvek popijemo po nosu.
Elem, kao što sam pričao o implikacijama, sve češće ćete slušati i videti ovo u svom okruženju:
Radnici otišli. Zameniće ih pakistanci. Sledeći su ovi malo umniji. Ko će njih da zemeni? Upwork
Ma ja malo hteo da se šegačim, ali kod tebe je Sale dogorelo, nije ti više ni do šale.
Sad mora da pravim account na Redditu da i njima objašnjavam kako sam odustao od kupovine nekretnine... I da im malo začinim čorbu svojim sitnim provokacijama 😅

Dobar link s reddita, Sale. Uzeo sam da citam. Uvek naletim i na poznate forumase... ipak, stisnuo sam lajk Dionisu, bogu vina :)

Prilozi

• Screenshot_20241120-211801_Chrome.jpg
    Screenshot_20241120-211801_Chrome.jpg
    91,3 KB · Pregleda: 120
Ambasade napuštaju Kijev, biće vatrometa. Konobari i njihova juzna braća će da se spremaju za putovanje u Nemačku. Srbija i nije u toliko lošoj poziciji, kada se uporedi sa okolinom.

Daj bre ovi botovi bi mogli da iskuliraju malo.

Pogledajte prilog 220408
I ovi sto odlaze isto, dobro je pa se ovi tvoji vracaju pa se ne oseti.

Ovo mi je iskocilo, a cesto smo pominjali Nove Banovce kao opciju za ljude sa ogranicenim budzetom: https://wellspring.rs
Dobro je sto je sa pogledom na Dunav, a lose sto lazu da je do centra BGa 25 minuta
kad nema guzve istina je do BNV 23 min ako racunas od ulaza u NB. Nemas naplatnu rampu da te usporava. Generalno dobar dil ako mene pitas.

Nisam merio ali ti verujem da je tako. Jedino je bezveze sto su racunali putovanje nedeljom uvece, ali i meni deluje fino. Ne znam koja je cena doduse, jer je na upit, ali odlucih da podelim, mozda nekom bude korisno.
kad nema guzve istina je do BNV 23 min ako racunas od ulaza u NB. Nemas naplatnu rampu da te usporava. Generalno dobar dil ako mene pitas.

Ja malopre svratio u Stepin vajat na preljskavicu, sve Azijati, čak i roštilj majstor…može pomfrit 🤣ne znam sto, verovatno do mene, ali pljeskavica mi nije bila toliko dobra…ide nova era…nekima će da se svidi, nekima će dobro da dodje, a nekima i neće…ebi ga…
U Stepinom Vajatu pljeskavica nije dobra vec 15 godina, nije to do Azijata.

Ja sinoć svratio na neki burger (odličan inače) ispod vlade/apelacionog suda - sve rusi. Morao sam da se prešaltam na engleski da bih se sporazumeo sa devojkom koja prima narudžbine :)

Beogradske pljeskavice su nula. Svaka pošušnjara koja dodje do malo para otvori kiosk brze hrane. One pljeskavice u Beogradu sto ljudi smatraju za dobre su u realnosti zapravo samo standard. Za dobre pljeskavice mora da se pazari nekretnina dosta juznije :D

Beogradske pljeskavice su nula. Svaka pošušnjara koja dodje do malo para otvori kiosk brze hrane. One pljeskavice u Beogradu sto ljudi smatraju za dobre su u realnosti zapravo samo standard. Za dobre pljeskavice mora da se pazari nekretnina dosta juznije :D
pa sad...ja nisam bas ni u Nisu bio prezadovoljan, kazu najbolja mehana... ali je postao izazov naci dobru brzu hranu, ranije retko gde si mogao bas da pogresis, sad bogami treba priprema...

Kvalitet mesa se srozao poprilično, ne znam gde nabavljaju ovi po BG ali to sve deluje kao neko trećerazredno meso. Mislim da je to glavni razlog.

Vrh