keks
Higher intermediate
Zavisi šta je kome pristojna lokacija. Meni su, na primer, zgrade u Omladinskih brigada(i dalje ka Belvilu, uključujući i njega) ne baš pametna lokacija za život, a koštaju.
WILLKOMMEN IM WIRTSCHRAFTSTIGER!Ma nije problem izvor, smesan mi je zakljucak da ce onda Nemci pohrliti u Srbiju gde bi drugde... Sis kebab u Goce Delceva ce imati jos duze redove, stanovi kod starog merkatora skacu do neba.
Šta ćeš Sale, mi kad imamo rasipamo neštedimice, kad nemamo ćutimo i trpimo - za drukčije ne znamoAu...kako se lepo frljamo ciframa
Nije važno šta se radi važno da se preteruje. Zato uvek popijemo po nosu.Šta ćeš Sale, mi kad imamo rasipamo neštedimice, kad nemamo ćutimo i trpimo - za drukčije ne znamo
Ma ja malo hteo da se šegačim, ali kod tebe je Sale dogorelo, nije ti više ni do šale.Nije važno šta se radi važno da se preteruje. Zato uvek popijemo po nosu.
Elem, kao što sam pričao o implikacijama, sve češće ćete slušati i videti ovo u svom okruženju:
Radnici otišli. Zameniće ih pakistanci. Sledeći su ovi malo umniji. Ko će njih da zemeni? Upwork
I ovi sto odlaze isto, dobro je pa se ovi tvoji vracaju pa se ne oseti.
kad nema guzve istina je do BNV 23 min ako racunas od ulaza u NB. Nemas naplatnu rampu da te usporava. Generalno dobar dil ako mene pitas.Ovo mi je iskocilo, a cesto smo pominjali Nove Banovce kao opciju za ljude sa ogranicenim budzetom: https://wellspring.rs
Dobro je sto je sa pogledom na Dunav, a lose sto lazu da je do centra BGa 25 minuta
kad nema guzve istina je do BNV 23 min ako racunas od ulaza u NB. Nemas naplatnu rampu da te usporava. Generalno dobar dil ako mene pitas.
U Stepinom Vajatu pljeskavica nije dobra vec 15 godina, nije to do Azijata.Ja malopre svratio u Stepin vajat na preljskavicu, sve Azijati, čak i roštilj majstor…može pomfrit ne znam sto, verovatno do mene, ali pljeskavica mi nije bila toliko dobra…ide nova era…nekima će da se svidi, nekima će dobro da dodje, a nekima i neće…ebi ga…
do BNV 23 min
Preporuka za rostilj Beli u Zarkovu, covek se razbija od poslaAko je do pljeskavice, preporucujem Ćirino drvce. istina je da Stepin Vajat odavno nije ono sto je bio, uzeo sam skoro odatle, bulvalno je rostilj kao sa nekog random kioska kod Cvetka.
Ja sinoć svratio na neki burger (odličan inače) ispod vlade/apelacionog suda - sve rusi. Morao sam da se prešaltam na engleski da bih se sporazumeo sa devojkom koja prima narudžbineJa malopre svratio u Stepin vajat na preljskavicu, sve Azijati, čak i roštilj majstor…može pomfrit ne znam sto, verovatno do mene, ali pljeskavica mi nije bila toliko dobra…ide nova era…nekima će da se svidi, nekima će dobro da dodje, a nekima i neće…ebi ga…
pa sad...ja nisam bas ni u Nisu bio prezadovoljan, kazu najbolja mehana... ali je postao izazov naci dobru brzu hranu, ranije retko gde si mogao bas da pogresis, sad bogami treba priprema...Beogradske pljeskavice su nula. Svaka pošušnjara koja dodje do malo para otvori kiosk brze hrane. One pljeskavice u Beogradu sto ljudi smatraju za dobre su u realnosti zapravo samo standard. Za dobre pljeskavice mora da se pazari nekretnina dosta juznije