Šta je novo?

Cene nekretnina

U dokumentu na 1.000 strana, pod nazivom "Operationsplan Deutschland", Nemačka će biti domaćin stotinama hiljada vojnika iz zemalja NATO-a, navodi se. Ona će služiti kao logističko čvorište za slanje vojne opreme, hrane i lekova na front, prenosi britanski The Sun.

Da li ce Nemci postati novi Rusi u Srbiji?

Vi se zaje*******avate Mirijevo 5k, pogledajte o čemu razmišljaju mladi za to vreme:

Bukvalno u celom svetu imamo generaciju ljudi koji se vode logikom ja sam prošao i zatvoriću vrata za sobom da niko više ne može da prođe. Većina vlasnika danas ne bi mogli da kupe stan u kojem žive i to ne važi samo za Srbiju, nego za veći deo zapadnog sveta.

Ne razmisljaju mladi vec neki lik na redditu.
Evo jedan od popularnijih komentara na istoj temi:

Svi živi na reditu se žale da ne mogu kupit stan od svoje plaće. Ne shvaćaju da prosječan čovjek ne kupuje stan sam od prosječne plaće. Prosječni ljudi kupuju stan od dva dohotka, muža i žene. Da imaš ti i žena po 1500 eura, rata kredita za stan od 50-60 kvadrata od 700 eura je zanemariva na zajednički prihod
To sto covek hoce da kupi stan sa 25 godina kao samac, pa kako da mu kazem osim srecno i dobrodosao u kapitalizam / radni odnos, sedi i udobno se smesti.

O
Ne razmisljaju mladi vec neki lik na redditu.
Evo jedan od popularnijih komentara na istoj temi:

To sto covek hoce da kupi stan sa 25 godina kao samac, pa kako da mu kazem osim srecno i dobrodosao u kapitalizam / radni odnos, sedi i udobno se smesti.
Osim sto muz i zena sa platama od po 1500e nisu prosecan covek u ovoj drzavi, a rata od 700e ti jedva kupuje dvosoban stan, cak i ako imas 20% ucesca i pare da opremis stan.

Prosečan čovek je dosad dobio signal od tržišta da treba da se okane boljih lokacija u BG, i da počne da gleda Ledine, Altinu, Jajince, Mirijevo 4 itd. Tu sad može da se nađe za ratu od 600-700 evra stan ok veličine po cenama 1900-2300 EUR/m2.
Mozda bih se sklonio ja na Altinu recimo, pa i ove sve ostale lokacije, ali tamo je sve u vecitom procesu legalizacije i nista nije za kreditnu kupovinu. To je veliki problem.

Drzava nece da donese novi zakon o legalizaciji jbg, mozda ga docekamo kad se ovi budu sklanjali sa vlasti.

Mozda bih se sklonio ja na Altinu recimo, pa i ove sve ostale lokacije, ali tamo je sve u vecitom procesu legalizacije i nista nije za kreditnu kupovinu. To je veliki problem.
Ovo već nije tačno. Imaš puno stanova koji su uknjiženi i postoji mogućnost povraćaja PDV-a. Ne ispadne ti jeftinije jer ti za toliko povećaju cenu ali makar imaš za gotovo pola učešća.

Ovo već nije tačno. Imaš puno stanova koji su uknjiženi i postoji mogućnost povraćaja PDV-a. Ne ispadne ti jeftinije jer ti za toliko povećaju cenu ali makar imaš za gotovo pola učešća.
Za Altinu jeste. Pogledaj oglase, 90% stanova je u procesu legalizacije/uknjizbe/ozakonjenja i svih tih reci koje kad vidim, odmah okrenem glavu na drugu stranu. Tako da i nema toliko opcija za kupovinu od 2000 evra kvadrat na kredit.

Za Altinu jeste. Pogledaj oglase, 90% stanova je u procesu legalizacije/uknjizbe/ozakonjenja i svih tih reci koje kad vidim, odmah okrenem glavu na drugu stranu. Tako da i nema toliko opcija za kupovinu od 2000 evra kvadrat.

Ako gledaš Zemun, kačio sam ja ovde projekat u izgradnji Square Residence, 2100+PDV mislim da je trenutna cena, čak je i na boljoj lokaciji od Altine.

Nažalost u bližim delovima Zemuna nema čak ni starogradnja po toj ceni.

Sto se tice WW3, mislim da smo daleko od toga. Putinove “crvene linije” su predjene vec vise puta, bez adekvatnog odgovora Rusije.
Ovoga puta mislim da ce odgovora biti, ali recimo u vidu snabdevanja Huta projektilima. Sumnjam da ce ih opskrbiti onima koji mogu da potope nosace aviona. Ako dodje do potapanja, onda smo stvarno blizu direktnog sukoba NATO Rusija

Nije jedan od, nego izvor je jedan i to je Sun, a Sun-u je izvor Frankfurter Allgemeine, sve piše. Al nebitno je to, nego šta se dešava na protestima.

"Veliki ako hoće da se tuku, neka se tuku. Mi nećemo. Dosta smo mi bili predmet različitih interesa. Vreme je da se mi sklonimo, da čuvamo sve naše ljude, svaki kamen naše otadžbine, da čuvamo budućnost Srbije."
Izvor Alo.

Ma nije problem izvor, smesan mi je zakljucak da ce onda Nemci pohrliti u Srbiju :ROFLMAO: gde bi drugde... Sis kebab u Goce Delceva ce imati jos duze redove, stanovi kod starog merkatora skacu do neba.

Vrh