Oborili smo rekord i presli smo 10k eura po m2.
BIZlife
bizlife.rs
Sada smo se sa ovim cenama vec rame uz rame sa Budimpestom
The price per square meter of a newly built apartment in Budapest has doubled in the last decade. Therefore, it is not surprising that the second highest real estate price increase in the Hungarian capital has been recorded since 2013. The rise in real estate market prices in Budapest is ahead...
worldakkam.com
a realno po mom misljenu cene kod nas treba da budu barem 30% jace.
Kako da ne. Dokle bre vise, stvarno ljudi ovoliko mlacenje ovde, na osnovu cega?
Koliko ovde ima nezadovoljnih koji lece svoje frustracije sto ne mogu da kupe sta zele jer ne znaju da zarade i guse se u svom nezadovoljatvu, pa onda pljuju po svima i svemu. Tu mislim i na protivnike radovica, koji mogu da zamislim gde i kako zive i koliko nemaju ni blizu neko resenje za stambeno pitanje, pa onda udri ovde… Radovica ne treba komentarisati, on nam je preCednik ovde licno sto se tice kolicine … koje napise.
Potpuno se izgubila svrha, da se razmotri ekonomska situacija i aspekt ukupan svega ekonomskog u nasoj zemlji. Da se da realan savet, vide realne situacije na trzistu.
Prezaduzeni smo kao drzava do guse, krade se na sve to takvo nikad vise, bukvalno je taj budzet toliko rascerupan nerealnim procentom provizija, mita, reketa, nerealnih tenderskih cena i troskova.
Mi pare ne stampamo, ne uticemo ni na sta, a svu inflaciju i sve sto nam zadaju ti koji to rade, pratimo jos vecin zaduzivanjem i kreditima.
Zato ce cene pasti i vrlo brzo ce doci do kolapsa. Ako Amerika nije uspela da zadrzi sve konce i krece agonija, pa prvi niz vodu ide saka jada kao srbija. (Namerno malim slovom)
Cast postenim i dobrim izuzecima ovde, koji rade i trude se da zarade krov nad glavom. Ali ova kolicina sujete zla i nezadovoljstva… Pa na sve to lupetanje o ne znam kojim cenama u gradu koji nema ulice ni kao palanka, a tek kao pravi grad… gde nam najgore nacionalne manjie i azilanti zauzimaju nerealan procenat stanovnistva koji statisticki nigde nije pokriven i objavljen. Pa ce eto zbog toga svega radovicu da skoci kvadrat na 15000… Ne znam samo ko bi se vratio iz SF ovde, a da je iole realan prema sebi i zivotu. Da ne kazem nesto drugacije.
Cene ce tako da puknu i pre zavrsetka bnv zbog koga je ovo ludilo i pocelo i zbog cega se sve pumpalo, da se na te tolike oprane pare od ‘arapa’ zaradi jos puta 100. I to sad niko ni sa cim nece moci da spreci.