LeninVaskrse
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 20.10.2021.
- Pohvaljen
- 307
Potpisujem svaku reč, gambler. Lično sam gledao odlične stanove u Palmi, po "beogradskim" cenama, a sa neuporedivo boljim kvalitetom života.
Looking for a home? ‘If you don’t have to buy, then wait,’ says CEO of housing research firm.
Paying over the appraised value for a house can be bad for your pocketbook, and it can be a bad long-term investment, too.
Home price appreciation is not sustainable at these levels.
The market could start to cool in ’12 to 18 months’
Her best advice is to wait it out: “The housing market is going to run out of steam.”
To i ja mislim. Mi smo za sada odustali, više mi se isplati plaćat kiriju, jer kredit po ovim cijenana za stan kakav nam treba ne mogu da dobijem. Neki dan gledam u katastru razlika između oglasene cijene i cijene za koju je prodat za stan u istom bloku i iste kvadrature je 20 000, pod pretpostavkom da je ovaj sto je prodat u izvornom stanjuHunchback":mex195z3 je napisao(la):https://grow.acorns.com/dont-buy-a-home-right-now-if-you-can-wait/
Looking for a home? ‘If you don’t have to buy, then wait,’ says CEO of housing research firm.
Paying over the appraised value for a house can be bad for your pocketbook, and it can be a bad long-term investment, too.
Home price appreciation is not sustainable at these levels.
The market could start to cool in ’12 to 18 months’
Her best advice is to wait it out: “The housing market is going to run out of steam.”
Zdravorazumski savet da se ne uzima nesto sto je precenjeno. Isto vazi i za nas. Sem toga kada se Zapad ohladi bice i kod nas popusta. U slucaju da se u medjuvrwmenu nadje nesto dobro i bude ok racunica kada se sve stavi na papir onda nije velika steta i da kasnije padnu cene.
Al samo ako donese u torbi pareMrGood2016":7z4jkkyd je napisao(la):U BNV svako ko iskesira 250k dobija besplatnu overu ugovora kod notara.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=893795#p893795:16dnlqzz je napisao(la):Tin » Sre Okt 27, 2021 7:42 pm[/url]":16dnlqzz]Isticem ponovo konkretan podatak, u vezi plata gore pomenutih IT-evaca koji rade sa inostranstvom, posto ima dosta nagadjanja na forumu u poslednje vreme.
Prosecna plata freelance-ra (u koje spadaju i ovi IT-evci) u Srbiji je 80.000 dinara bruto (izvor: Analiza Centra za istrazivanje javnih politika).
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=893749#p893749:3psjf7w6 je napisao(la):gmr_x » Sre Okt 27, 2021 4:44 pm[/url]":3psjf7w6]Ovde postoji ekipa ljudi koji troluju i pisu neku SNS propagandu i takodje ekipa ljudi koji troluju samo anti SNS propaganda. I jedni i drugi veze nemaju sa zivotom. Nadje se po neki komentar koji realno sagleda situaciju i to je to…
realnostt":30wnuwuo je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=893749#p893749 je napisao(la):gmr_x » Sre Okt 27, 2021 4:44 pm[/url]":30wnuwuo]Ovde postoji ekipa ljudi koji troluju i pisu neku SNS propagandu i takodje ekipa ljudi koji troluju samo anti SNS propaganda. I jedni i drugi veze nemaju sa zivotom. Nadje se po neki komentar koji realno sagleda situaciju i to je to…
Bitno da ti imas pojma pa si se onoliko izodvaljivao i istrolovao i isfantazirao na raspravi cena na Lionu.
Da te pozdravim u to ime i kazem da su meni bliski ljudi pre nekoliko dana stan iza Lipovog lada prodali za 2600 po kvadratu i da apsolutno svaki noviji stan u tom kraju toliko kosta. Kao i u Kajmakcalanskoj i okolini koja je na istoj toj Zvezdari i kod Vuka opet na istoj toj Zvezdari. Sve oko ili preko 3 hiljadarke. Jer se zna sta je najlepsi i elitni kraj sa itekako najlepsim ambijentom i isto tako dobrim zgradama. valjda konjusnice na i oko juznog i ostalih jezivih delova vracara opravdano po tebi imaju cenu sad vec oko 3000 u izgradnji. To je top kraj i ambijent, kao i zgrade, jer pise vracar na tabli koje cesto nema? To bas tako ide…
Gejmuj i fantaziraj na nekom drugom mestu. Tvoja odvala od 1800 evra po kvadratu za elitni kraj u centru… pa nema dalje hahahahhaha. Idi kupi i na lekiniom ili u stepi, trosarini za ispod 2000 nesto.. a kamoli negde bolje nesto. a kamoli negde bolje nesto… A ovi sto su ti pohvalili post su isti oni koji cekaju i isto tako fantaziraju da kupe u centru za 1300.
Smanji malo ton i prestani da solis pamet i ovde vuces na stranu kako tebi odgovara. Ocigledno da imas neki interes na raspalom nbg tacnije tosinom bunaru, zamisli savada 3 tosin bunar… hahahaha pa dovoljno da se kaze tosin bunar, ali ti hoces da istrolujes na drugoj temi kako je to nesto urbano i luksuzno. Vrati se malo u realnost, da te opet zaboli, Lion je centar i itekako ekskluzivna lokacija, itekako se prodaje kao takva i itekako oko Lipovog lada kvadrat za sve novije ide oko 2700, za razliku od supa koje pokusavas da spinujes. A sad se slikaj