Stari dobri posmatrac, znam da spinujes, klasicna fora da probas da spustis nekom kada ukaze na skupocu kod nas. Mada ljudi mi to i dobronamerno predlazu zbog veoma jake cene kod nas, plus je kruna oslabila, a njihove cene kvadrata u krunama jos i znacajno pale u odnosu na cene pre korone. Ali priznajem da ne smem da se odlucim na taj korak, sta ako izbije gradjanski rat u Stokholmu, moram da imam gde da pobegnem.
Keks, opet taj Nobelov muzej
Aj da kazemo da si naleteo na neku nadzak babu kojoj se nisi svideo, malo ste opustenije uleteli u muzej. Ima i kod nas puno neljubaznih ljudi, ovde se bar trude da budu ljubazni. A dal su rasisti, pa sigurno da nas bas ne vole preterano, starije generacije nas povezuju sa kriminalom. Srecom sada im dosla druga ekipa pa nismo vise u udarnim vestima. Sem toga imaju drugaciji mentalitet koji se ni meni ne svidja. Medjutim dali su svima sansu da se uklope i rade. Postujes pravila, odradis svoj posao, a ima puno ljudi iz svih zemalja sveta pa mozes da biras drustvo. Meni su recimo Iranci izuzetni ljudi.
Ovaj iz videa je klasicna bitanga, nesto je i tacno sto kaze, ali normalan covek dolazi ovde da radi, zaradi i zivi normalno, ne da se bavi kriminalom kao on. Sta ocekuje da mu posipaju put ruzama, a ovamo i sam priznaje sta radi.
Ali ako smo mi uspeli da se izborimo sa organizovanim kriminalom onda mogu i oni. Jel tako? Ili ce i kod njih kralj da pocne da okopava neku Jovanjicu, a predsednik javno da kaze kako tona marihuane nije nista strasno, nije kokain
Evo recimo kod nas pre neki dan pijani pacijenti prebili ortopeda pred penzijom na Zvezdari, teske telesne povrede. Ode covek u penziju uz batine.
Ne znam sta to moze da opravda sto su cene kod nas izjednacene ili cak i vece nego u Stokholmu. Meni to govori da kod nas postoji neki problem, a ne obrnuto kao sto kazes.