Agencija nikada nema pravo da naplati kupcu ako kupac nije nalogodavac, tj ako kupac i agencija nemaju ugovor o posredovanju.
Centarforice, nemoj molim te da te čuju investitori...znaš kakvi su bukvalisti"Ulaganje u nekretnine na planinama je isplativo!" Tri stručnjaka na panelu "Nekretnine.rs" o tipovima objekata koji su najtraženiji i šta dalje čeka ovo tržište
<strong>Ulaganje u nekretnine na planinama siguran je i isplativ vid investicije, </strong>zaključak je današnjeg panela <strong>"Investiranje u nekretnine na planinama – isplativost i prednosti ulaganja"</strong> održanog u hotelu "Metropol Palace" u organizaciji portala <a...www.blic.rs
@beli labud moramo da pojacamo hajp za Kop, Divcibare, Zlatar i naravno Zlatidjericu
Jel ukupan trošak iz prvog primera uključuje i zemljište?2018 ukupan trošak investitoru 900€/kvm, počela prodaja sa 1500€/kvm, završila sa 2.100€/kvm pred kraj gradnje…sad se prodaju lagano po 3.000€/kvm…
Oko 24.000kvm projekat …
Mada nema se mnogo toga od zavirivanja u džep investitora…
Stepa je koštala 600€/kvm 2010/2011 bez infrastrukture, ulica… , država prodavala po 1.280€, sad se isto prodaje preko 2.500€/.kvm
Sve, samo sto je formiranje gradjevisnke parcele pojelo dosta godina i živaca …tada su cene bile na drugom nivou od današnjih…Jel ukupan trošak iz prvog primera uključuje i zemljište?
Mislim da nema tu šat neko nekoga da ubeđuje. Nije sramota ni otići a ni vratiti se. To je sada skroz normalna stvar i ne odgovaraju iste stvari u svim životnim dobima. Vrlo prosto i jednostavno. Možete videti na sajtu Tačka Povrtka koliko naših školovanih se vratilo u Srbiju i imaju i dalje vrhunske karijere. A opet isto kaže ne iskuljučujemo da ćemo opet otići na Zapad ili negde drugde. I ja sam živeo u Srbiji, bilo mi je dobro. Dobio sam bolju ponudu iz NL, otišao. Sada što više starim sve mi više odgovara Srbija. Nema jednostavno jednog obrasca - one size fits all. Mislim da svako treba da proba na Zapadu ili gde god čisto da bi znao šta je imao i šta ima i šta dobija i šta gubi. Nije sve savršeno u SR nije ni na Zapadu, nije nigde. Jednostavno u kom trenutku ti gde više odgovara. Cirkularna ekonomija!214.213 Aufrufe · 1.625 Reaktionen | Ići ili ostati? | Petar Vasić
Ići ili ostati?.www.facebook.com
ono kad povratnici ubedjuju lokalce da je sve extra
Gradnja novih stanova se usporava, jer sve manje ljudi kupuje, što zbog previsokih cena, što zbog nepovoljnih stambenih kredita. Iako su cene nekretnina u Beogradu precenjene u poređenju sa drugim evropskim metropolama, ne očekuje se neki drastičan pad cena u novogradnji jer je, u međuvremenu, došlo do skoka cena samih lokacija, kao i radne snage, napominje za Kurir Milica Petrović, oglasni savetnik za Real Estate na Sasomange.rs.
Skoro sam video neki oglas za plac u ul.Džordža Vašingtona na Dorćolu, cena 700.000 eur po aru!Jel ukupan trošak iz prvog primera uključuje i zemljište?
Ljudi koji se navodno ozbiljnije razumeju kažu da su trenutne posledice tek od onih kamata iz 2022, i da se uskoro očekuje da počne da posrće ekonomija pod dejstvom sadašnjih kamatnih stopa. Inflacija jeste počela da opada. Sto se tiče daljeg povećanja kamata, šanse su izgleda sve manje, ali da će krenuti da se ozbiljnije i brzo spuštaju, šanse su skoro pa ravne nuli. Videćemo...barem ih nisu podigli, ovako ili onako, izgleda da će u EU i SAD spustiti inflaciju, bez previše lomova u ekonomiji. Mala recesija neće previše pogoršati stvari. Barem se nadam.
U Evropi kamate ostaju ili na istom nivou ili RASTU!barem ih nisu podigli, ovako ili onako, izgleda da će u EU i SAD spustiti inflaciju, bez previše lomova u ekonomiji. Mala recesija neće previše pogoršati stvari. Barem se nadam.
Inflacija je i dalje prisutna, kamatne stope je nisu zaustavile. Biće da ima istine u tvojoj tvrdnji da je inflacija posledica finansiranja događaja u Ukrajini.Jedino su digli cenu po kom pa ispada da se prodaje više, a istina je drugačija.