Vole ljudi da gledaju i tudje dvorište, glavna odlika u Srba, pored toga kako su svi drugi mnogo bolji. Izmedju ostalog razlog što mnogi naši skorojevići vole da se pokažu automobilima. Nedaj bože da neki biznismen, npr u Švedskoj, ima nekoliko ovih automobila, a ovo je samo deo njegove kolekcije.Važi defke. Evo imaš 2 bambi poena. Ja pričam ostalima. Tebi ne vredi da se priča. Izgubio si se
Multilioner koji ima 200+ zaposlenih, mahom lokalaca koji su samo u nekretninama milioneri. Ne vozi lambo nego Teslu od 30-40k. E te činjenice.
A ne brat burazer koji živi od javnih nabavki, pravi zgrade usput i ne prijavljuje zaposlene. Oterao iz zemlje sve što može da se otera od zaposlenih kojima je plaćao mizeriju i sad uvozi nepalce.
Za svakog prodatog BMW-a u Srbiji bi tamo trebao da bude prodat jedan Lambo ali nije.
Dodatno, proveri dzini koeficijent za NO
Ja, pošto sam seljak, morao sam da se slikam pored automobila kojih i ako možda budem nekad u budućnosti mogao da kupim, ne znam da li bih ikad kupio. A neko ih ima više komada, a uz to nije Srbin.