Inace, veoma su se lepo organizovali. Njihova zajednica je npr. iznajmila jednu kucu na Vracaru i svojima iznajmljuje prostorije za simbolicnu sumu da tu rade, organizuju izlozbe, drze casove itd. Po meni, najbolja imigracija koju mozes da dobijes u danasnje vreme, narocito u ovako matoroj zemlji kakva mi nazalost jesmo. Mladi, obrazovani, sa nekom lovom, beli, iste vere. Zovite me rasistom, ali probajte da prosetate npr. centrom Nirnberga uvece. Nije nimalo prijatno. Ne mozes da vidis ni belog coveka, ni zensku osobu.
Takodje, svi koje znam i dalje su tu. Rus sa 1. sprata koji papreno placa taj stan, eno ga dzogira svako jutro. Isti takav stan na 3. je jedan kupio jos prosle godine. Vec sam pominjala da su vikendicu iznad nase kupili Rusi. Odvedem dete u park, 50 posto keva su Ruskinje sa decom. Rusi su jedino otisli u glavama nekih ljudi na ovom forumu. Realnost je drugacija. Narocito ova beogradska.
A te sigurne predikcije koliko ce rat da traje, su ista stvar kao i sa cenama nekretnina.