Šta je novo?

"BW Vista i Parkview" - Beograd na vodi [ Stambeni kompleks ]

Ja se ne usuđujem da komentarišem arhitekturu, samo se iskreno nadam da znaju šta rade. Iako se vodi kao 2. red zgrada od reke, Vista će zbog BWR procepa, svoje visine i plana razvoja saobraćajnica na NBG strani BnV-a, trajno ostati prepoznatljiv landmark iz Bulevara Mihaila Pupina i dalje iz Parsike komune.

Какве двије ружне зграде .. са Новог Београда кад погледаш према центру само се оне виде ко два чудовишта. Ову ругобу покушавају да компензују "најлепшом променадом" и сличним глупостима. Као да је највећи успјех очистити тај повелик плац од смећа. Нажалост ће тај дио Београда подсјећати овај народ на све силне малверзације од ноћног рушења под фантомкама, смрти чувара, Лекс специјалису (у овом случају је засјенио онај Слобин) .. итд Само још фали да се завијори нека арапска застава или натпис као оне школе у Новом Пазару. :(

Brošura za Parkview

Ima nešto malo više detalja o stanovima i rendera eksterijera i enterijera. Zapala mi je za oko solidna visina plafona 280m.

Gotovo ništa ne pišu o budućem parku :(

Ima nekoliko novih rendera masterplana poput onog koji je postavljen na opštoj temi o "Navodnom Beogradu" i jedan novi render kule sa talasastim terasama.

Izgleda da su slučajno otkrili da će se projekat na mestu Simpa/Iskre zvati BW Central.

Za ljubitelje filmova, poput mene, korisna info da će multipleks u BW Galeriji imati 12 sala.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=463847#p463847:25mi2sr2 je napisao(la):
Homer Jay » Čet Jul 06, 2017 12:14 am[/url]":25mi2sr2]
Ima nešto malo više detalja o stanovima i rendera eksterijera i enterijera. Zapala mi je za oko solidna visina plafona 280m.

Gotovo ništa ne pišu o budućem parku :(

Visina od 2.8m je zapravo smanjenjena :roll:.

Napisali su ko će dizajnirati park. Evo njihovog portfolija http://www.cbaland.com/additional-projects-parks

Danasnje slike Viste
0156e8b2628facae7ba99651d64ff112.jpg
b9177422c79e66222f3d94033067331b.jpg
d30844a3c5e84765b6615f0a09aefa8d.jpg
6ecf8c658a82781141ab5fd79bf4e268.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Bas lepo napreduje. Ocekujem i drugu veliku dizalicu za bliznakinju Viste. Bas me interesuje sto li su iskopali izmedju sipova, sigurno nije sve po planu. Ocekujem da ce gradnja ici brze od BWR ipak je manja povrsina u osnovi.

Isto su iskopali i za drugu zgradu, na identičnom mestu po srediti zgrade... Deluje kao da žele da stave neku tehničku prostoriju ispod garaža. Možda za lift, pumpu... ili nešto treće? Gradnja neće ići brže od BWR, rokovi su identični, samo pomereni za godinu dana.

Dodao sam u naslov teme i projekat "Parkview" koji se nalazi u okviru istog bloka gde i Vista tako da cemo ga pratiti u istoj temi.

... jbg ga... ružne su.
Ali, šta ima veze... i nisu na nekom mestu...

Vrh