Ja bih samo da se zahvalim forumašima koje sam svojedobno ubeđivao da ove zgrade neće biti rako loše, sada ne valjaju u katran i perje.
Gledajući rendere i njihove najave, zgrade su stvarno izgledale kao mnogo bolja varijanta.
Ali evo, da ne bude da samo kudim, evo i par pozitivnih stvari za ovaj projekat:
- Izgleda da će biti gotove 6 meseci pre roka.
- Park između zgrada. Sam prostor između zgrada je mnogo veći uživo nego što se sa slika da zaključiti. Ovo bi trebalo da bude dosta bolje nego kod solitera. Pogotovo što taj prostor dolazi kao produžetak postojećeg parka.
- Lokacija iza galerije, blizu autoputa , a opet dovoljno daleko, planirana metro stanica u blizini itd...
- Izvođač dosta bolji nego za neke druge zgrade, gradilište izgleda jako lepo organizovano, sve je vrvelo od aktivnosti kada sam bio u obilasku. Svi nose šlemove, na elektronskoj tabli na ulazu zanimljiva statistika o gradnji, povredama do sada itd.
Prema rečima ljudi iz prodaje, mnogo bolji kvalitet radova nego na drugim zgradama. Ne materijali, kvalitet radova, da ne bude zabune. Kada bude završeno, moći ćemo da damo konačan sud o ovome.
- Široka stepeništa, to me je iznenadilo.
nesto izmedju 62. i 63. bloka.
kad su ovi bili novi, naravno...
meni se javlja taj feeling za osjecaj...
Definitivno nije baš 60ti blokovi - znam, roditelji mi žive tamo - iako mi je jasno otkud taj stepenasti osećaj za filing