[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=563798#p563798:drkgi4st je napisao(la):Zuma » 01 Sep 2018, 09:12[/url]":drkgi4st]Juče sam pogledao u 19:30 uveče. Svetle tri stana u jednom krilu i tri u drugom. To je sve.
Vradovicu, ja ne spadam u te ljude koji veruju kuriru, niti se pecam na provokacije bilo simpatizera vlasti, bilo opozicije.vradovic":jl0d0ppr je napisao(la):Malo je glupo da idem da slikam random ljude krisom zar ne?
Dodji u goste pa se uveri sam. Sta drugo da ti kazem.
Neki ljudi dok ne vide ne veruju al zato ako im napises u Kuriru "Dinkic pokrao postansku" odmah poveruju da je to istina.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=565210#p565210:7tdhvdxv je napisao(la):Zuma » Čet Sep 06, 2018 1:04 am[/url]":7tdhvdxv]Ja znam da ja ne bih izdržao. Bio bih tamo pa makar sam, i u vreći za spavanje.
Ja ne samo da sumnjam da su prodati vec kazem da je to cista laz! Prosto je neverovatno da neko uopste pomisli da je u tim soliterima sumnjivog kvaliteta sve rasprodato. To je propaganda a la informer. Takodje molim da niko ne govori u ime slobodnomiecih gradjana Beograda.GOJE":3o5wekq6 je napisao(la):Nema potrebe za ovolikom diskusijom kad je situacija prilično jasna:
- Stanovi su odavno prodati, mada vidim da i dalje ima onih koji sumnjaju.
- Radovi na stanovima i dalje nisu gotovi.
- U Kuli A je jasno vidljivo svako veče u proseku 6 upaljenih svetala u stanovima, a u Kuli B - 3.
- Velika većina kupaca nije kupila stan da bi u njemu živela.
- Jedan broj kupaca svakako ne planira useljenje dok traju radovi u okolini - bar još godinu dana.
A što kaže Ksenija, herojski je ostati. Nikad nisam razumeo to povlačenje u ilegalu - diskusija trpi ako nema dovoljno kvalitetnih sagovornika.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=565280#p565280:2ymm9upn je napisao(la):vokimar1975 » 24 minutes ago[/url]":2ymm9upn]
Ja ne samo da sumnjam da su prodati vec kazem da je to cista laz! Prosto je neverovatno da neko uopste pomisli da je u tim soliterima sumnjivog kvaliteta sve rasprodato. To je propaganda a la informer. Takodje molim da niko ne govori u ime slobodnomiecih gradjana Beograda.
Samo neko ko ne zna kako je zaraditi veliki novac moze da tvrdi da je sve rasprodato kao da su u pitanju kokice a ne investicija od vise stotina hiljada evra!
Cak i mafijas i lopov ce se zamisliti pre ulaganja ovakvih suma a kamoli normalan gradjanin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja mogu da falsifikujem da sam bio na mesecu sa rusima. kada bude provereno da zgrade imaju svu pratecu komunalnu infrastrukturu kao sto nemaju ja cu reci da sam pogresio.GOJE":zfbxcadi je napisao(la):Podaci o tome da su stanovi prodati su dostupni i posredno i neposredno, ima za nove forumaše čitava plejada ispisanih strana na ovoj temi. A već sam više puta se potrudio da približim profile kupaca nekretnina: politički sponzori B kategorije, estrada, gastosi i pripadnici raznih miljea. Ostalih je manje od nekoliko. Ne postoje razlozi da se trudimo da posmatramo investicije iz njihovih uglova.