Kolega iz posla je zainteresovan za kupovinu dvosobnog stana od 115m2 sa bastom u zgradi koja gleda zapadno tj prema reci i Novom Beogradu,
nalazi se na 2.spratu gledano sa ulice, a realno na prizemlju gledano sa platoa koji koriste samo stanari.
Stan je skoro 60m2 grejne povrsine - po meni lepog rasporeda, a ostalih 55m2 terasa pod dekingom 21.5m2 i ostatak basta sa zelenom travom 33.5m2.
Prednost je sto stan nece trpeti gradnju u sledecih 10godina i sto ima zagarantovan pogled ka reci i Novom Beogradu, minus je sto koncept baste ima problem privatnosti od stanova iznad i stanara koji budu setali tim delom platoa, kao i buka od tramvaja tj mosta.
Takodje prednost je sto je stan na 20metara od bazena i teretane koje mogu da koriste samo stanari BV Residence- maa kaze odrzavanje ce podosta da kosta.
U oglasu ima ucrtana pozicija stana i struktura sa povrsinama prostorija
https://www.halooglasi.com/nekretnine/p ... 5631591026
Iznenadio me je koncept, jako originalan za Beograd ali mi se cini da ima i podosta rizika koji mogu naristi kvalitet zivota,
kolega kaze da se cuo sa par drugova koji su mu arhitekte i koji mu kazu da je ovako nesto sada hit u svetu, ali o tome bas nista ne znam,
pa ako moze neko od iskusnijih i znanstvenijih forumasa da mu da malo detaljniji savet, on se bas zagrejao, a sutra se vidjamo poslom pa da pokusam da mu pomognem koliko mogu. Hvala unapred