Darko78":10jz6d2f je napisao(la):
Samo se pitam koliko bi vas koji sve kritikujete odbilo da menja stan u kom zivite za stan u ovoj zgradi !
Prijatelju, nas porodicni stan (radnicka klasa SSS), kupljen (a ne dobijen kao stanarsko pravo) 1972. godine u koji su se moji roditelji uselili kada sam ja imao 3 meseca, je imao neogranicenu kolicinu sanitarne tople vode. I to dakle nije bio elitni stan iako je lokacijski u rezidencijalnom delu grada, vec obicna stambena zgrada.
Ako je pola veka kasnije u necemo sto se reklamiralo kao "elitno naselje", pa jos u necemu sto se reklamiralo i reklamira kao elitna zgrada u okviru naselje, STANDARD protocni bojler (!) onda mi zaista "nezadrzivo srljamo u buducnost" (sarkazam)
Zgrada je i spolja nalik nekom hotelu na turskoj obali, a po svemu sto smo videl, takva je i unutra.
Dal bi ziveo u stanu u kom mi je kuhinja (bez aspiratora i bez prozora) tu odmah pored ulaznih vrata, na 1.5m od centralnog dela dnevnog boravka?
Bih, kada bi morao.
Ali to "morao" i "ekskluziva i luksuz" su dve totalno razlicita pojma.
U Beogradu, ovakvom kakav je danas, cak isa ovakvim (jadnim) trzistem i investitorima postoje objekti koji (osim bazena) nude dosta vise za iste ili cak znacajno manje novce.
Ova zgrada je jos jedan od dokaza da se ono sto su nam 2014 pretstavili kao "Beograd na vodi" NIKADA nece izgraditi.
A zgrade na poklonjenom zemljistu uz projektno i bankarsko finansiranje je mogao izgraditi svaki iole uspesniji investitor koji se 90 malo opario na prevoz busevima.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk