Šta je novo?

"BW Quartet" - Beograd na vodi

Kakvi je stanje u vasoj zgradi? Kako sve funkcionise? Koliko ste zadovoljni/nezadovolnji i sa cime? Kakva je zvucna izolacija ? Koje su zamerke za zivot u stanu vase zgrade? Hvala!
Ima resetku u kup. Higijena ok. Neki bilmez nije imao tag pa je polupao rucku ulaznih vrata😄, zamenice je valjda.
Ne svidja mi se to sto imam utisak da se izdaje dosta stanova. Takodje,sacekacu da vidim kako radi upravnik zgrade jer ga mi nismo birali.Ne zna se kako da se stupi u kontakt sa njim,ne postoji telefon za komunikaciju,samo neka grupa gde ne mozes da pises. Po brzini zamene gore pomenute rucke ulaznih vrata,rekao bih da ga boli uvo.Ako se to bolenje nastavi,a kada se useli jos stanara,pokrenucu inicijativu da ga promenimo.Zvucna izolacija je rekao bih ok ili imam miran komsiluk. Pre nego sto smo se uselili okrecili smo stan po nasoj zelji i popravili sta nam se nije svidelo.
Parking koristimo i ok je. Na -2 smo. Vidim da su im pucale neke cevi,pa su popravljali. Sve u svemu nije lose. Lokacija je dobra.
Nije mi bas jasna svrha recepcije,koja radi preko dana a nocu ne. Korisnije bi bilo da je obrnuto. Zbog izdavanja verovatno. Ako vas jos nesto interesuje pitajte.

Ima resetku u kup. Higijena ok. Neki bilmez nije imao tag pa je polupao rucku ulaznih vrata😄, zamenice je valjda.
Ne svidja mi se to sto imam utisak da se izdaje dosta stanova. Takodje,sacekacu da vidim kako radi upravnik zgrade jer ga mi nismo birali.Ne zna se kako da se stupi u kontakt sa njim,ne postoji telefon za komunikaciju,samo neka grupa gde ne mozes da pises. Po brzini zamene gore pomenute rucke ulaznih vrata,rekao bih da ga boli uvo.Ako se to bolenje nastavi,a kada se useli jos stanara,pokrenucu inicijativu da ga promenimo.Zvucna izolacija je rekao bih ok ili imam miran komsiluk. Pre nego sto smo se uselili okrecili smo stan po nasoj zelji i popravili sta nam se nije svidelo.
Parking koristimo i ok je. Na -2 smo. Vidim da su im pucale neke cevi,pa su popravljali. Sve u svemu nije lose. Lokacija je dobra.
Nije mi bas jasna svrha recepcije,koja radi preko dana a nocu ne. Korisnije bi bilo da je obrnuto. Zbog izdavanja verovatno. Ako vas jos nesto interesuje pitajte.
Hvala puno! Kako vam se cini grejanje? Nesto kma malo rebara u sobama 😀Meni se dopada to sto je sredjeno, parkovi, staze. Zaista izgleda lepo. Da u vezi komsilukw nikada se ne zna. Kako vam se cini kvalitet gradnje? Vi ste u 4? Cujem svi menjaju vrata I parket 😀 Citala sam da je jedna zena bas nagrabusila. Uzas je to. Ja bas ne bih zelela sa se zaglibim a da prodjem kao bos po trnju 😂. Mada cu ja videti Stan useljiv. Kako vam se cini ta klima na terasi? Izgleda u 3 je na terasi. Kako je to tako glupo smisljeno? Platis m2 a oni tj stave spoljnu jedinicu. Ako sam dobro razumela. Imam dete 10 godina I mislim da je bas lep kraj I da se proseta I igra sa decom.

Hvala puno! Kako vam se cini grejanje? Nesto kma malo rebara u sobama 😀Meni se dopada to sto je sredjeno, parkovi, staze. Zaista izgleda lepo. Da u vezi komsilukw nikada se ne zna. Kako vam se cini kvalitet gradnje? Vi ste u 4? Cujem svi menjaju vrata I parket 😀 Citala sam da je jedna zena bas nagrabusila. Uzas je to. Ja bas ne bih zelela sa se zaglibim a da prodjem kao bos po trnju 😂. Mada cu ja videti Stan useljiv. Kako vam se cini ta klima na terasi? Izgleda u 3 je na terasi. Kako je to tako glupo smisljeno? Platis m2 a oni tj stave spoljnu jedinicu. Ako sam dobro razumela. Imam dete 10 godina I mislim da je bas lep kraj I da se proseta I igra sa decom.
Generalno da li mislite da je kvalitet zivota na ok nivou 😀

a može se i reći da vam je zvučna izloacija ok jer ne postoji komšiluk, odnosno da u zgradi niko ne živi kao što je opšte pravilo i slučaj za ceno BNV
Da li zivite u BW ? U 4 ima stanara. Nisam prebrojavao koliko.
Sto se izolacije tice zadovoljan sam za sada. Imam psa pa kada laje u hodniku se veoma slabo cuje.

Grejanje nemam pojma kakvo je nije hladno u stanu. Klime sam isprobavao brzo se zagreje. Vrata i parket su sasvim ok,nisam primetio da ih neko menja. Klima na terasi moglo je mozda i pametnije da se resi. Na terasi jos nismo sedeli,prosto nemamo naviku a i prometno je pa nam je lepse da sedimo pored Save. Rekao sam vec,svidja mi se kraj i povezanost sa drugim delovima grada.

Generalno da li mislite da je kvalitet zivota na ok nivou 😀
Mislim da je drugacije nego u nekim manjim zgradama( u kojima smo do sada ziveli). Videcemo na duze staze je li ok. Svakako je udobno biti blizu svega pesaka,a pritom imati gde sa autom.
Nekako je prostrano i nije tipicno blokovski.

Koliko ako nije tajna košta stan u Kvartetu 3 iznad kojeg je samo penthaus?

To pretpostavljam može da bude problem jer sigurno 1,5 metara po celom stanu nije natkriveno već je iznad samo terasa od penthausa.

Da li ima neko informacije o tome kada je primopredaja u Q3? Blok A izgleda nije gotov.
Obzirom da zgrada kasni vec pola godine, bio bi red da znamo kada da se nadamo.
Da li ste se use ili h Q3? Kakvo je vase misljenje sada posle par meseci? Da li imate primedbe? Hvala!

Da li ste primetili da je na krovu svih kvarteta postavljen sljunak. Sljunak kao izolacija mislim da jedino nije postavljen na kvartetu 4, da li su zaboravili ili ih mrzi. Mislim da ce stanovi na poslednjem spratu to osetiti.

Vrh