Ima resetku u kup. Higijena ok. Neki bilmez nije imao tag pa je polupao rucku ulaznih vrataKakvi je stanje u vasoj zgradi? Kako sve funkcionise? Koliko ste zadovoljni/nezadovolnji i sa cime? Kakva je zvucna izolacija ? Koje su zamerke za zivot u stanu vase zgrade? Hvala!

Ne svidja mi se to sto imam utisak da se izdaje dosta stanova. Takodje,sacekacu da vidim kako radi upravnik zgrade jer ga mi nismo birali.Ne zna se kako da se stupi u kontakt sa njim,ne postoji telefon za komunikaciju,samo neka grupa gde ne mozes da pises. Po brzini zamene gore pomenute rucke ulaznih vrata,rekao bih da ga boli uvo.Ako se to bolenje nastavi,a kada se useli jos stanara,pokrenucu inicijativu da ga promenimo.Zvucna izolacija je rekao bih ok ili imam miran komsiluk. Pre nego sto smo se uselili okrecili smo stan po nasoj zelji i popravili sta nam se nije svidelo.
Parking koristimo i ok je. Na -2 smo. Vidim da su im pucale neke cevi,pa su popravljali. Sve u svemu nije lose. Lokacija je dobra.
Nije mi bas jasna svrha recepcije,koja radi preko dana a nocu ne. Korisnije bi bilo da je obrnuto. Zbog izdavanja verovatno. Ako vas jos nesto interesuje pitajte.