Opominjem devojku sa vremena na vreme, pa me samo prostreli pogledomja bih rekao da u srbalja vecina ljudi ne zna da hoda i nabada tabanima ko slonovi.
Ne pomaze ni to sto vise niko nema tepihe. Ni ja ih ne volim, ali uticu mnogo na smanjenje buke sa gornjih spratovaja bih rekao da u srbalja vecina ljudi ne zna da hoda i nabada tabanima ko slonovi.
U ugovoru stoji konsijerž, ali ga u tenderu nisu isplanirali i mi ga nemamo.Za gradnju se zna da je losa sem par zgrada do reke i to je jasno kao dan...a za zelenilo i odrzavnje celog BW bas iznosis netacne informacije, iako nisam ljubitelj cele price oko BW ne moze da se ospori da se sve perfektno odrzava, sto se obezbedjenja tice isto netacno. Ima u svakoj zgradi i u svim kvartetima posto ste vi u toj zgradi, a za konsijeza plati npr u delta district-u m2 10k e pa ces ga imati, a ne tu za 3.500e pa se zalis da nemas konsijeza![]()
Nije uknjižen. ČekamJa samo ne znam sto ne prodate stan?
Ne kazem da iznad nije tacno, samo da ja imam takvu situaciju odmah bih ga prodao
U kojoj zgradi ti imaš stan? Kako je kod tebe?Za gradnju se zna da je losa sem par zgrada do reke i to je jasno kao dan...a za zelenilo i odrzavnje celog BW bas iznosis netacne informacije, iako nisam ljubitelj cele price oko BW ne moze da se ospori da se sve perfektno odrzava, sto se obezbedjenja tice isto netacno. Ima u svakoj zgradi i u svim kvartetima posto ste vi u toj zgradi, a za konsijeza plati npr u delta district-u m2 10k e pa ces ga imati, a ne tu za 3.500e pa se zalis da nemas konsijeza![]()
Mozete za kes da prodate i dok nije uknjizenNije uknjižen. Čekam. Ko zna kada će to da bude.
Ви сте у праву, али веровати унапред обећањима овде и имати поверења да ће све што су обећали и испунити је неозбиљно и наивно. У овим друштвеним, економским околностима то је најибичнији лов на овце и неинформисане квази снобове. Зашто људи верују и даље је фасцинанто. Вероватно пројектују своје жеље…Ovo sa pravljenjem dva stana od jednog me strašno nervira. Nemaju para za dva kupe jedan i onda priključe wc šolju na vertikalu sudopera.
To nigde u normalnom svetu nema. BW ne reaguje, ni upravnik, a bogami ni službe inspekcije.
Stanovi nisu uknjiženi, opšte rasulo, a kao prestižno i lux.
Travu ne znaju da održe, žuti, vene, živa ograda ko da su je dokone penzionerke sadile, ima ima pa nema. A to se sve plaća bar 10000 rsd mesečno.
A higijena jeziva, čiste samo na poziv kad ih neko opomene. Osnovne stvari nedostaju. Smećare smrde, neizdrživo je u garaži i u prostoriji na spratu.
Nema obezbedjenja i konsijerža kao što je po ugovoru planirano.
Meni nije jasno ko uopšte može da prihvati da je to sve ok.
Baš sam zalutalau ovu favelu.
U pravu ste. I nije samo bezvlašće i nesankcionisana samovolja, već neznanje i slabi kapaciteti. Možda oni daju 101%, ali to je realnih 30% od očekivanog. Ko zna šta je u njihovim glavama.“Реална” очекивања код нас су очигледно релативизована. Не значи и да би вам негде другде било боље, буквално ситуација са одржавањем се мења од зграде до зграде. Једино тамо где станари успевају да се договоре и нешто предузму сами стање се донекле мења. Ви скупо , као и многи други, плаћате своје поверење. Поврх свега у питању је и сам квалитет градње, а то са преправљањем стана је … Али и да се одлучите да одете, не знате какви шокови вас чекају негде тамо. Ово је друштво безвлашћа и несанкционисане самовоље.