Brošura Quartet 1, Stranica 37 : " plafoni visine 2,8 m dodatno pojačavaju osećaj prostranosti u
dnevnim boravcima i
spavaćim sobama.
Brošura Quartet 2, Stranica 40: " 2,8 m high ceilings further enhance the feeling of spaciousness in
living rooms and bedrooms.
Brošura Kings´Park, Stranica 14: "visoki plafoni od 2,78 m u
svim stanovima garantuju sveobuhvatni osećaj prostranosti.
Kako niste našli? Pa lepo vam piše u Quartetu 1 i 2 su visoki plafoni samo u dnevnom boravku i spavaćim sobama. U ostalim prostorijama ne. Upravo što sam vam već sugestirala da niste detaljno čitali brošuru još manje se bavili detaljima u fazi kupovine. Nemate problem sa prostornom imaginacijom ali vam je ipak nejasan mali balkon i klima koja je od samog početka kao i kvadratura balkona bila prikazana u nacrtu. A šta je sa vizuelnom percepcijom kada niste uočili rešetke na balkonima koji su bili vidljivi celo vreme na slikama u brošuri Quareteta 1 i 2. I još se hvalite strukom. Oprostite, ja mislim da ste omašili stručno.
tačno, "najviši standardi savremenog gradskog življenja " - obuhvata celokupni objekat sa recepcijom, obezbeđenjem uređenjem, garažom. Ali ne vrhunskog niti luksuznog još manje ekskluzivnog. Jedina ekskluzivna i luksuzna zgrada koju doživljavam je kula gde je St.Regis Hotel.
Kao što sam vam već rekla, nadležnost recepcije nije da gostima "stan na dan" uzima pasoše, lične karte i prijavljuje u policiji. To je u nadležnosti vlasnika.
Što se našeg stana tiče, šta vi ne verujete, to me ne dotiče

Kao što sam vam već na samom početku implicirala, pošto su vam svi postovi na temi vašeg stana negativni, očigledno je koliko ste nezadovoljni, prodajte stan kupite sebi negde gde će te biti zadovoljni i srećni. Kraj priče.