Šta je novo?

"BW Quartet" - Beograd na vodi

Roletne svakako ne daj boze da su stavili. To bi mi definitivno navelo na to da ne kupujem.

Sve u svemu za grejanje izgleda da pustaju koliko cujem. Idu od prizemlja na gore. Ipak ti potrazi grejalicu za svaki slucaj :)

@Cvrčak, da li si znala da zgrada nece imati roletne kada si kupovala stan? I kako planiraš da rešiš problem sa suncem i svetlošću tokom leta? I da li imate obavezu da koristite zavese i zastore istih boja ili će sve biti šareno kad se gleda spolja?

Dobro vece svima,

Da li neko ima informaciju oko Quarteta 3, odnosno da li je zavrsen tehnicki prijem zgrade. Naime, upravo sam dobio poslednju profakturu za placanje, medjutim, koliko sam nedavno video, radovi su jos u toku u zgradi. Da li ima smisla da zahtevam zapisnik sa tehnickog prijema, kao potvrdu pre placanja?

Takodje, da li neko zna koliko je potrebno vremena izmedju tehnickog prijema i primopredaje stana.

Na kraju, da li neko ima savet, prema sopstvenom iskustvu, na sta treba obratiti paznju tokom primopredaju?

Hvala unapred.

Dobro vece svima,

Da li neko ima informaciju oko Quarteta 3, odnosno da li je zavrsen tehnicki prijem zgrade. Naime, upravo sam dobio poslednju profakturu za placanje, medjutim, koliko sam nedavno video, radovi su jos u toku u zgradi. Da li ima smisla da zahtevam zapisnik sa tehnickog prijema, kao potvrdu pre placanja?

Takodje, da li neko zna koliko je potrebno vremena izmedju tehnickog prijema i primopredaje stana.

Na kraju, da li neko ima savet, prema sopstvenom iskustvu, na sta treba obratiti paznju tokom primopredaju?

Hvala unapred.
Do kada mora da se plati posledna rata? Sta pise na profakturi?
Quartet 3 izgleda jos daleko od zavrsetka.
Nesto muljaju da sto pre dobiju pare. Isto salju i neke ponude ako se prevremeno plati poslednja rata da ti oproste neznam koliko mesecnih troskova odrzavanja.

Placanj
Do kada mora da se plati posledna rata? Sta pise na profakturi?
Quartet 3 izgleda jos daleko od zavrsetka.
Nesto muljaju da sto pre dobiju pare. Isto salju i neke ponude ako se prevremeno plati poslednja rata da ti oproste neznam koliko mesecnih troskova odrzavanja.
Prema ugovoru, placanje poslednje rate dospeva po tehnickom prijemu zgrade.

Vrh