hey, kako si dobio slike? Ja sam isto kupila stan u quartetu ali niko ne salje slike
Salju na email kupcima.hey, kako si dobio slike? Ja sam isto kupila stan u quartetu ali niko ne salje slike
decembar 2024, imaju pravo kasnjenja 9meseci bez penalaMislim da je novembar 2023.
Zavisi koji BW Quartet. Moj je bio 2023.decembar 2024, imaju pravo kasnjenja 9meseci bez penala
decembar 2023
decembar 2024, imaju pravo kasnjenja 9meseci bez penala
, imaju pravo kasnjenja 9meseci bez penala
htela sam da napisem Dec 2023 meni pise u ugovoru za Quartet 1 . Kako si nasao onolike slike unutar zgrade? Da li si ti i ti uzeo stan u zgradi?Zavisi koji BW Quartet. Moj je bio 2023.
ja sam kupila stan jos pre god ipo dana nikad mi niko nije poslao takve slike o.O! Bas cudnoSalju na email kupcima.
imaju email ali salju samo promocije novih zdraga nikad updates izgradnje. Sa kojim kupovnim predstavnikom saradjujes?Ok mozda je ipak decembar, nisam bas citao ugovor
Samo im daj email adresu slace ti povremeno.
U nekim mejlovima posle promocije novih projekata ispod idu ove novosti oko zgrada. Proveri ranije mejlove.imaju email ali salju samo promocije novih zdraga nikad updates izgradnje. Sa kojim kupovnim predstavnikom saradjujes?
Nije ni moj drugar dobio, nemoj verovati vradovicu, lik je trolja sam kupila stan jos pre god ipo dana nikad mi niko nije poslao takve slike o.O! Bas cudno
Koliko kapiram krilo A pocinje primopredaju sad nekad uskoro dok ce B nesto malo kasnije.Poslali su obavestenje da ce primopredaja stanova u Quartetu 1 biti u junu. Prema trenutnoj situaciji oko zgrade ne verujem da ce biti jos nekoliko nedelja. Da li neko ima realne informacije o primopredaji?
Ne znam. Mislim da je tehnicki prijem sad nekad. Pocetkom jula i da posle toga mogu kad god odluce a odlucice u skladu sa time koliko je bezbedno da se puste ljudi u zgradu. (moje misljenje).Da li znas kada kasnije?
Da li ima mesta za treću traku u Savskoj?Koliko kapiram krilo A pocinje primopredaju sad nekad uskoro dok ce B nesto malo kasnije.
Hvala!Ne znam. Mislim da je tehnicki prijem sad nekad. Pocetkom jula i da posle toga mogu kad god odluce a odlucice u skladu sa time koliko je bezbedno da se puste ljudi u zgradu. (moje misljenje).
Al su ekskluzivne u pm.. gradnja kvaliteta kao zgrade na ledinama, samo sto se ne sruse..Da li je moguće da na ovako eksluzivnim zgradima nema ugrađenih roletni na prozorima?! Baš sam u šoku!